Κομματά και Σαμαράς βάφτισαν την κόρη τους - Φωτογραφίες από το μυστήριο

Η ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Κομματά και Σαμαράς βάφτισαν την κόρη τους - Φωτογραφίες από το μυστήριο

Η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς είναι ένα πανέμορφο και απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι. Από τότε που έχει έρθει στη ζωή η κορούλα τους, η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει ριζικά. Διανύουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο μιας και έχουν φτιάξει μία πολύ όμορφη οικογένεια τους.

Πλέον η ζωή έχει αποκτήσει άλλο νόημα για αυτούς. Η μικρή τους κόρη έχει μεγαλώσει πολύ, από όσα βλέπουμε στο instagram. Οι δυο γονείς, και ειδικά η ηθοποιός, είναι αρκετά ενεργοί στα social media και συνηθίζουν να να δημοσιεύουν στα προφίλ τους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Μάλιστα, την Πέμπτη 19/5 πραγματοποιήθηκε η βάφτισή της (δείτε εδώ το όνομα της μικρής) και δε θα μπορούσαν να παραλείψουν να δημοσιεύσουν εικόνες από το σημαντικό και ευτυχές αυτό γεγονός.

Με αφορμή λοιπόν τη βάφτιση, η μαμά Κωνσταντίνα ανήρτησε μερικές φωτογραφίες. Το post συνόδευε η εξής λεζάντα:

«Πέμπτη 19 Μαΐου!!! Η βάπτιση της Ιωάννας και τα πρώτα μας γενέθλια! Μωρό μου πόσο ευλογημένοι είμαστε που σ’ έχουμε ! Να ζήσεις Ιωαννάκι μου να σκορπίζεις πάντα φως χαρά και αγάπη… Το χαμόγελο σου είναι η ευτυχία μας!! Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους και συγγενείς μας που ήταν κοντά μας αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα για εμάς! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει στους νονούς μας @eleninod @m_milonakis !! Αυτή η μέρα επισφράγισε για πάντα τη φιλία μας και μεγάλωσε την οικογένεια μας… σας λατρεύουμε!!!
P.S Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες εορταστικές ευχές!!»

Μάλιστα μαζί με τη βάφτιση συνέπεσαν και τα γενέθλια της μικρής, η οποία έγινε ενός έτους.

Η μικρή δε χάνει ευκαιρία να βλέπει τον μπαμπά της στο γήπεδο

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα μετά τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά φαίνεται να έχει γίνει φανατική του ποδοσφαίρου. Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης 2/2 η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία από την πρώτη φορά της μικρής της στο γήπεδο.

Ανάρτηση της Κωνσταντίνας Κομμάτα