Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Θέλω να κάνω τη γλάστρα...» - Πληρωμένη απάντηση το σχόλιο του Ουγγαρέζου στη Μενεγάκη

Τι γίνεται;

«Θέλω να κάνω τη γλάστρα...» - Πληρωμένη απάντηση το σχόλιο του Ουγγαρέζου στη Μενεγάκη
News 24.11.2022 15:50
Από Ελένη Μήτση

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το αν υπάρχει πραγματική κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελένη Μενεγάκη, τους οποίους βλέπουμε παρέα στην εκπομπή Ελένη του Mega.

Μάλιστα μια πρόσφατη κίνηση της Ελένης με τη δημοσίευση μιας κοινής φωτογραφίας της παρουσιάστριας με τον Ουγγαρέζο στο instagram φαίνεται να μπέρδεψε το κοινό, καθώς εκείνη ήθελε να δείξει, πως είναι όλα καλά ενώ το κοινό την πήρε ως παραπλάνηση.

Αν κρίνουμε όμως από την παρουσία τους στην εκπομπή την Πέμπτη 24/11 μπορούμε να πούμε πως τα πράγματα μεταξύ τους είναι μια χαρά, αφού με αφορμή την καλεσμένη έκπληξη της Μενεγάκη έκαναν χιούμορ και στη συνέχεια είδαμε μια πολύ ωραία πάσα στον Ουγγαρέζο για να παρουσιάσει την δική του και νέα στήλη: Με τη ματιά του Δημήτρη.

Το νέο όλο νόημα σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Θα πω καλησπέρα με την Ρούλα γιατί πρώτη φορά ο χρόνος δεν μου φτάνει…» είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Ουγγαρέζο να απαντάει: «Ελένη πρώτη φορά που θέλω να κάνω τη γλάστρα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όπου κι αν πάει τσακώνεται! Δημιουργεί κόντρες και εντάσεις...» - Ασύλληπτα "καρφιά" από την Καινούργιου στον Ουγγαρέζο

«Ο κόσμος έχει καταλάβει...» - Το άδειασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη για την κοινή φωτογραφία Μενεγάκη & Ουγγαρέζου

Share