Σάλος με την Ελένη Μενεγάκη - Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και έκανε έξαλλους τους ακολούθους της

Χαμός στα σχόλια από κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / elenimenegaki
Instagram / elenimenegaki

Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η περιορισμένη παρουσία και εμφάνιση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, κάτι που έχει φυσικά σχολιαστεί από πολλούς.

Τόσο οι εκπομπές όσο και οι τηλεθεατές προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει μεταξύ των 2 συνεργατών (δείτε εδώ τα σχόλια του twitter), ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί (δείτε εδώ το παρασκήνιο της κόντρας τους).

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης 23/11, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τους συνεργάτες της, στην οποία είδαμε και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αρκετό χαμογελαστό.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο & τα σχόλια των followers

«Τι μας είπε ο Δημήτρης και ξεκαρδιζόμαστε ??? #eleni @megatvcom», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια.

Μέσα σε λίγα λεπτά, τα σχόλια από κάτω πήραν "φωτιά", με τους ακόλουθους της παρουσιάστριας να είναι αρκετά ενοχλημένοι, μιας και όλο αυτό τους φαίνεται αρκετά ψεύτικο και υποκριτικό.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Instagram / elenimenegaki
Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο & τα σχόλια των followers

Η όλο νόημα ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για την κόντρα της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Την συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με την ΦαίηΣκορδά (δείτε εδώ πού ξενύχτησαν μαζί) θέλησαν να σχολιάσουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της δεύτερης με τίτλο "Ελένη" στο κανάλι του MEGA.

Ωστόσο, τα λόγια του συνεργάτη της παρουσιάστριας στάθηκαν ως αφορμή για εκείνη να "πετάξει" μία ατάκα όλο νόημα για όλα όσα αναφέρονται για την σχέση τους το τελευταίο διάστημα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αρχικά, είπε: «Λέει η Κατερίνα ότι σε αυτή τη φάση θα έπαιρνε τηλέφωνο τη Φαίη Σκορδά για συγχαρητήρια. Που σημαίνει ότι υπάρχει ένα κοινό μέτωπο. Μην με ρωτήσετε παραπάνω, δε ξέρω τώρα ποιος είναι απέναντι».

Και εκείνη του απάντησε: «Άλλο κατάλαβα εγώ. Ότι σε αυτή τη φάση που είμαι στα χάϊ μου, άμα και κάποιος άλλος έχει και μία καλή στιγμή, γιατί να μην πάρω να πω μπράβο;».

«Εγώ που είμαι άσχετη νομίζω ότι έχετε δίκιο και οι δύο», παρενέβη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

«Δεν είναι πολύ ωραίο που τα βρήκαμε; Σαν να ήμασταν εκεί!», ανταπάντησε έπειτα ο δημοσιογράφος, με την ίδια να λέει: «Έτσι θα λένε αύριο κι αυτοί για εμάς. Είδες τι ωραία που τα είπανε; Συνεννοήθηκαν».