Από αντίπαλες κολλητές: Ξενύχτησαν Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου

Που βρέθηκαν και τι είπαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Στο πάρτι της Ζήνας Κουτσελίνη στο pasaji βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 21/11 η Φαίη Σκορδά μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας μάλιστα και από κοινού δηλώσεις στις κάμερες μέχρι και για τα νούμερα τηλεθέασης.

Οι δυο ωστόσο παρουσιάστριες συνέχισαν την έξοδο τους και μετά το πάρτι, πηγαίνοντας για κρασί για να συζητήσουν και να χαλαρώσουν, καθώς λόγω των εκπομπών τους (ALPHA και ΣΚΑΙ αντίστοιχα) δεν έχουν συναντηθεί.

Η έξοδο Καινούργιου - Σκορδά και η αποκάλυψη

«Καθίσαμε και ήπιαμε ένα ποτηράκι κρασί. Κουτσομπολέψαμε πάρα πολύ, περάσαμε πολύ ωραία» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Τι ωραία που πέρασα χθες με την Κατερίνα χθες μετά... Κάτι είπαμε για τα προσωπικά. Εγώ τι να πω; Για τα προσωπικά της Κατερίνας περιμένετε να τα πω εγώ; Στη δική μας εκπομπή δεν θα πούμε τα προσωπικά της. Απλώς ήταν πολύ ευχάριστη η παρέα» πρόσθεσε λίγο αργότερα η Φαίη Σκορδά.

Το αληθινό πρόσωπο της πίσω από τις κάμερες - Η συμπεριφορά της Καινούργιου απέναντι στην Σκορδά

Μπορεί μπροστά από τις κάμερες οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες να μην μιλάνε για τις σχέσεις τους παρά μόνο αυτοί που είναι στο ίδιο κανάλι, αλλά αρκετοί είναι κολλητοί φίλοι όταν τα φώτα σβήνουν, κάποιοι όμως ούτε που μιλιούνται. Η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκονται κάπου στο ενδιάμεσο, καθώς μπορεί να μην είναι κολλητές ούτε όμως και εχθροί, ωστόσο, διατηρούν καλές σχέσεις.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είχε ανεβάσε ιμία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ ανήμερα της ονομαστικής της εορτής και η Κατερίνα Καινούργιου της έγραψε: «Happy Nameday».

Η συμπεριφορά της Κατερίνας Καινούργιου απέναντι στην Φαίη Σκορδά