Έφυγε τρέχοντας από το πλευρό της Τσιμτσιλή και της Καινούργιου - Η αμηχανία της Φαίης Σκορδά σε ερώτηση για την τηλεθέαση

Αυτό σίγουρα δεν το περίμενε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγε τρέχοντας από το πλευρό της Τσιμτσιλή και της Καινούργιου - Η αμηχανία της Φαίης Σκορδά σε ερώτηση για την τηλεθέαση

Η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του λαμπερού πάρτι που πραγματοποίησε η Ζήνα Κουτσελίνη στο κέντρο της Αθήνας για τα 30 χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση. Μάλιστα, εκεί βρέθηκε και το youweekly.gr και έχουμε αποκλειστικά πλάνα από την όμορφη βραδιά.

Οι τρεις παρουσιάστριες που είναι από τις πιο δυνατές της πρωινής ζώνης, απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. «Εγώ και με τη Φαίη έχω πολύ καλές σχέσεις και με τη Σταματίνα. Δεν είναι ότι δεν επικοινωνούμε ή δεν μιλάμε», είπε η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα.

Η ερώτηση για την τηλεθέαση που έκανε την Σκορδά να φύγει μακριά από τους δημοσιογράφους

«Αν κάνει περισσότερα νούμερα η Φαίη, θα της στείλεις συγχαρητήρια ή το ανάποδο;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει «Στην παρούσα φάση, αν κάνει, θα της στείλω, για πολλούς λόγους».

«Γεια σας! Γεια σας και χαρά σας», αντέδρασε η παρουσιάστρια του Πρωινού μας στον ΣΚΑΙ, Φαίη Σκορδά και αποχώρησε γελώντας.

Η σπόντα στην εκπομπή της για τα νούμερα

Ένα αδιανόητο περιστατικό παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας όταν μπήκε η Φαίη Σκορδά στην κουζίνα για να συναντηθεί με τον pastry chef.

Όπως κάθε μέρα, θέλησε να δοκιμάσει το γλυκό που ετοίμασε, ωστόσο, επιστρέφοντας από τις διαφημίσεις δεν σταμάτησε να τρώει με αποτέλεσμα να ακουστεί πίσω από τις κάμερες μια φωνή να λέει «Ναι, φάε κι ένα λεπτό».

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει την ατάκα της και να απαντήσει με χιούμορ «Γιατί, άμα κάθομαι και τρώω, παραπάνω νούμερα τηλεθέασης νομίζεις ότι θα ‘χουμε από το να μιλάμε; Συγγνώμη λίγο» (δείτε ωστόσο πως τα πάει σε τηλεθέαση για να κάνει αυτό το σχόλιο).