Διαζύγιο για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου - Χώρισε έπειτα από 9 χρόνια γάμου

Αυτό ο πρώην πλέον σύζυγός της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Διαζύγιο μετά από 9 χρόνια γάμου παίρνει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά. Η δημοσιογράφος χώρισε από τον σύζυγό της Νίκο Φαράκλα, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

Όπως έγινε γνωστό, το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά, ενώ δεν είχε πραγματοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό δημόσια κοινή εμφάνιση.

Μάλιστα, η Ελιάνα έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι και μας το είχε δείξει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες.

Αυτός είναι ο σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Ο Νίκος Φαράκλας (δείτε εδώ τι δουλειά κάνει) γνώρισε την Ελιάνα Χρυσικοπούλου το 2008 όταν συνεργάζονταν στην ίδια εταιρία. Παντρεύτηκαν το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν στον κόσμο οι κόρες τους.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου διαζύγιο

Ελιάνα Χρυσικοπούλου Νίκος Φαράκλας διαζύγιο

Τι δήλωσε λίγες ημέρες πριν για τις φήμες περί διαζυγίου

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους είχε μιλήσει πριν από λίγες ημέρες και είχε ερωτηθεί για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για το διαζύγιο της (δείτε εδώ τις κόρες τους).

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη απάντησε συγκεκριμένα για τις αναζητήσεις που κάνει το κοινό στο διαδίκτυο για την ίδια και τον σύζυγό της, με την αμηχανία της να είναι φανερή.

«Για τον οποιοδήποτε γίνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάθε φορά δεν θα ψάξουν ούτε το βιογραφικό του, ούτε στις σπουδές του. Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό το οποίο μπορεί να έχουν ακούσει και να θέλουν να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Σίγουρα τις απαντήσεις στα θέματα της προσωπικής μου ζωής δεν τις κρατάει το google», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.