Τις ξεγέλασε για να παίξουν μαζί της - Η τρυφερή ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με τις κόρες της

Πως τις έπεισε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τις ξεγέλασε για να παίξουν μαζί της - Η τρυφερή ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με τις κόρες της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τις δύο κόρες της και το σύζυγό της, ταξιδεύοντας στα ελληνικά νησιά και παραλιακά μέρη, ξεκινώντας από τα Λιχαδονήσια και πηγαίνοντας στην Κίμωλο. Φυσικά, από εκεί δεν λείπουν οι φωτογραφίες από την θάλασσα, με την ίδια να έχει αποδείξει πως είναι κορμάρα, όμως πέρα από τον εαυτό της παρουσιάζει και τις δραστηριότητες που επιλέγει με τα παιδιά της.

Έτσι, δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου δείχνει τα καστράκια που έφτιαξε και εξήγησε πως το μυστικό για να ασχοληθούν τα παιδιά με κάτι είναι το να δουν τους γονείς τους να το κάνουν πρώτα.

Η ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου από τις διακοπές με τις κόρες της

«Ηθικό δίδαγμα, αν θες το παιδί σου να απασχοληθεί στην παραλία με κάτι ( καστράκια, μάζεμα κοχυλιών, κλπ) κάνε εσύ την αρχή. Θα σε ακολουθήσει, όπως πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

«Αν έχει δει τετράχρονο να πέφτει με τα μούτρα...»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, πέρα από την παρουσία της στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια με τελευταία την συμμετοχή της στην εκπομπή Ελένη (δείτε εδώ μία έντονη στιγμή της στο πλατό), είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media, καθώς έχει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram. Μέσα από αυτόν, πολλές φορές μοιράζεται προσωπικές της στιγμές, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να περνά μηνύματα για την κοινωνία όπου ζούμε.

Θέμα συζήτησης είναι και οι δύο της κόρες, από τις οποίες μαθαίνει πάρα πολλά πράγματα σε καθημερινή βάση, έχοντας τη δυνατότητα να μεταδώσει όλη τη γνώση που αποκτά και στις υπόλοιπες μαμάδες εκεί έξω, μαθαίνοντας ταυτόχρονα και από αυτές. Μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε, μάλιστα, αφορά την μία της κόρη, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά και λόγω κόβιντ έζησε κάποιες απώλειες που την στεναχωρούν.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και 2 με 3 χρόνια που περάσαμε καραντίνες και κορωνοϊούς σε έντονο βαθμό και διάφορα στάδια, τα παιδιά έχουν χάσει πολλές στιγμές από τις οποίες θα μπορούσαν να παίζουν στις παιδικές χαρές και τους παιδότοπους και αφού πλέον έχουν μεγαλώσει δεν μπορούν να το χαρούν με τον ίδιο τρόπο. Το ίδιο, λοιπόν, ισχύει και για την μικρή Βικτώρια.

"Απώλειες λόγω κόβιντ: Τα παιδιά που είναι σήμερα 5-6 χρονών, κάπως έχασαν ολοκληρωτικά τη φάση «παιδότοπος». Δεν έχουν μνήμη από τότε που ήταν 2-3 χρονών και τα πηγαίναμε, και τώρα είναι πολύ μεγάλα για να απολαύσουν όπως πρέπει μια γερή βουτιά μέσα σε πολύχρωμα μπαλάκια. Υπερβάλλω λίγο, μια χαρά διασκεδάζουν και τώρα, αλλά αν έχεις δει τετράχρονο να πέφτει με τα μούτρα στην πισίνα της χαράς, ξέρεις ακριβώς τι εννοώ", έγραψε χαρακτηριστικά.

Η κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου