Κορμάρα χωρίς ίχνος ρετούς η Ελιάνα Χρυσικοπούλου - Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό

Αγνώριστη η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορμάρα χωρίς ίχνος ρετούς η Ελιάνα Χρυσικοπούλου - Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό

Μας άφησε άναυδους η Ελιάνα Χρυσικοπούλου,η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη με την φωτογραφία που δημοσίευσε με μαγιό για την φετινή σεζόν. Ήταν γνωστό πως η δημοσιογράφος μετά τις δύο γέννες της προσπαθούσε να χάσει κάποια κιλά , ωστόσο η πραγματικότητα ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες! Η γνωστή δημοσιογράφος ανάρτησε φωτογραφία της στην οποία απ' ότι φαίνεται έχει μείνει μισή!

Το μυστικό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ακολουθεί με ευλάβεια εδώ και καιρό, όπως είχε αποκαλύψει και παλιότερα στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής,το οποίο περιλαμβάνει πολλές σαλάτες, φρούτα και γιαούρτια (δείτε εδώ επίσης την διατροφή της Κατερίνας Καινούργιου που την κρατάει στα κιλά της). Το αποτέλεσμα όπως θα δούμε και παρακάτω στις φωτογραφίες της με μπικίνι δε μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι τη δικαίωσε απόλυτα.

Την είδαμε σε πόζα με στυλάτο και απόλυτα θηλυκό μπικίνι και πάθαμε την πλάκα μας! Δείτε παρακάτω την φωτογραφία

Φωτογραφία της Ελιάνας με μπικίνι

Έτρωγε καθημερινά μόνο... - Η δίαιτα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου που της άλλαξε όλο το σώμα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετά την γέννηση των δυο παιδιών της και λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, πήρε την απόφαση να κάνει μια τεράστια αλλαγή στο σώμα της, ξεκινώντας σωστή δίαιτα αλλά και τακτική γυμναστική.

Την πρώτη της εμφάνιση εμφανώς ανανεωμένη είχε κάνει στην επίσημη φωτογράφιση για την έναρξη της εκπομπής Ελένη, στο MEGA και είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού ήταν άκρως εντυπωσιακή - δείτε πλάνα της από την πρεμιέρα της εκπομπής.

Το μυστικό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι πολύ απλό και μπορείς να το ακολουθήσεις κι εσύ αν θέλεις να δεις μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου. Αποφάσισε να κάνει μία προσπάθεια για τον εαυτό της και έτσι ξεκίνησε διατροφή προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά.

Όπως έχει αποκαλύψει ακολούθησε διατροφή και φροντίζει να τρώει σαλάτες, φρούτα και γιαούρτια, αλλά και να γυμνάζεται καθημερινά.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου δίαιτα