''Και παίρνει το κινητό και μου κάνει η ''παλιά''...'': Τα πήρε ο Ουγγαρέζος με την Ελιάνα στον αέρα

Τον έπιασε αδιάβαστο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Και παίρνει το κινητό και μου κάνει η ''παλιά''...'': Τα πήρε ο Ουγγαρέζος με την Ελιάνα στον αέρα

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη συνάδελφό του Ελιάνα Χρυσικοπούλου σήμερα το πρωί28/6 , αφού η συνάδελφός του με μια ερώτηση της τον έπιασε αδιάβαστο. Ο Ουγγαρέζος μίλαγε για τη συναυλία του Desmond Child στο Ηρώδειο με κάθε λεπτομέρεια και περηφανευόταν ότι γνώριζε κάθε λεπτομέρεια, ώσπου ανέλαβε δράση η Ελιάνα και τον έκανε έξω φρενών τέσσερα δευτερόλεπτα πριν βγουν στον αέρα της εκπομπής.

Υπενθυμίζεται πως χθες το βράδυ 27/5 στο Ηρώδειο έλαβε χώρα μουσική εκδήλωση για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Εκεί τραγούδησαν οι: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς , The Rasmus. Lena Hall, Γιώργος Λεμπέσης, Kip Winger. Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson. Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα βρέθηκε εκεί και αποθέωσε τον Σάκη Ρουβά σήμερα από την εκπομπή της.

Ποια ήταν η φαρμακερή ερώτηση που εκνεύρισε τον Ουγγαρέζο

«Θέλω να σας μιλήσω για αυτή τη φοβερή συναυλία που έγινε χθες με τον Desmond Child. Ήταν εκεί και ο Σάκης Ρουβάς και άλλοι διάσημοι. Τα γνωρίζω όλα και το ποιος πήρε το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Έρχομαι εδώ πέρα, μου λέει η Ελιάνα :
-Ξέρεις για συναυλία Desmond Child;

«Ξέρω». της λέω.

«Έρχεται και μου λέει συνωμοτικά 4 δευτερόλεπτα πριν βγούμε στον αέρα : -Πόσο χρονών είναι;

«Δεν ξέρω», της λέω. Και παίρνει το κινητό(βρίσκει την πληροφορία) και μου κάνει η παλιά μμμμμ.

Είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φορτισμένος και προκάλεσε γέλια στο πλατό

«Μη βλέπεις εσύ που έχεις λύσει το προβληματάκι σου!» - Τα έχωσε και στον Μουτσινά ο Ουγγαρέζος

Εκτός από τους συναδέλφους του τα χώνει και στις αντίπαλες εκπομπές, ο Ουγγαρέζος και έτσι όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» την Παρασκευή 24/6 για να συναντήσει τον Νίκο Μουτσινά σημείωσε χαρακτηριστικά :

«έχω πάντα πρότζεκτ να προτείνω στα κανάλια. Θα πάω λοιπόν εκεί αλλά αν μου πουν όχι δεν μπορώ να μείνω χωρίς δουλειά! Υπάρχουν λογαριασμοί που τρέχουν Νίκο! Μη βλέπεις εσύ που έχεις λύσει το προβληματάκι σου! Έτσι; Κάπου ώπα».

«Τι μου την φέρατε την μπλε καλιακούδα να μας φάει; Τι σε νοιάζει ρε εγώ αν κάθομαι μια αργία;» αναρωτήθηκε, με νόημα, ο Νίκος Μουτσινάς προς τον καλεσμένο του. «Κάτσε ρε Νίκο, είπαμε… Μα είπαμε… Είναι και η παροιμία, τώρα, που δεν λέγεται. Είπαμε στον Μουτσινά να κάτσει και αυτός εντοιχίστηκε»

«Είσαι προκλητικός αδελφούλη μου! Εσύ και οι Αρβύλα τι είστε; Διαφορετικοί είστε; Παιδιά, ο άνθρωπος είναι ξεφτίλας! Κλείνει τον κουτσοφλέβαρο, 28 Φεβρουαρίου και ξαναξεκινάει του Αγίου Δημητρίου μαζί με το γλυκό το βύσσινο. Έξι μήνες στον κάτω κόσμο και έξι μήνες στον πάνω μόνο η Περσεφόνη. Η Περσεφόνη του ΣΚΑΪ» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ.