Νίκος Φαράκλας: Ποιος είναι ο πρώην σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου - Τι δουλειά κάνει

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις τελευταίες τους κοινές εμφανίσεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Δυστυχώς, δεν είναι λίγοι αυτή την περίοδο οι χωρισμοί που έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Λίγο μετά τον χωρισμό της Κατερίνας Παπουτσάκη και συγκεκριμένα την Τετάρτη 22/11 έγινε γνωστό πως η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου, χώρισε με τον σύζυγό της, Νίκο Φαράκλα.

Πριν από λίγες εβδομάδες οι δυο τους αποφάσισαν από κοινού να επιλέξουν διαφορετικούς δρόμους και η δημοσιογράφος μάλιστα έχει ήδη μετακομίσει στο νέο της σπίτι (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από το εσωτερικό του, είναι τέλειο και με θέα!). Στα τόσα χρόνια συντροφικότητας το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ γι' αυτό και λίγα είναι όσα γνωρίζουμε για το Νίκο.

Ποιος είναι ο Νίκος Φαράκλας

Ο Νίκος Φαράκλας, λοιπόν, είναι γραφίστας και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του, όπως είχε αναφέρει πριν καιρό η Ελιάνα σε συνέντευξή της. Στο παρελθόν έχει αναλάβει και διευθυντικές θέσεις σε μεγάλε εκδοτικές εταιρείες ενώ με την Ελιάνα γνωρίστηκαν το 2008, όταν εργαζόντουσαν στην ίδια εκδοτική.

Φωτογραφικό υλικό από σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις

Νίκος Φαράκλας Ελιάνα Χρυσικοπούλου γάμος
08-09-2013 Γάμος στη Μύκονο

Νίκος Φαράκλας Ελιάνα Χρυσικοπούλου γέννα
07-03-2015 - Μαιευτήριο ΡΕΑ

Νίκος Φαράκλας Ελιάνα Χρυσικοπούλου χωρισμός
27-05-2016 Hilton.Taste the Fashion In the Wild

Νίκος Φαράκλας Ελιάνα Χρυσικοπούλου σπάνια κοινή εμφάνιση
05-02-2018 The Image Gallery - Πάρτυ ταινίας "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση"