Κατερίνα Παπουτσάκη: Με καρέ, συντηρητικό ντύσιμο και άβαφη - Οι εμφανίσεις της 3 μήνες πριν τον χωρισμό

Ενώ τώρα είναι σέξι κι όποιος αντέξει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Παπουτσάκη: Με καρέ, συντηρητικό ντύσιμο και άβαφη - Οι εμφανίσεις της 3 μήνες πριν τον χωρισμό

Από το συντηρητικό καρέ των 2 τελευταίων ετών και το “άχρωμο” casual style που επέλεγε για τις εξόδους της, λίγο μετά τον χωρισμό-βόμβα από τον Παναγιώτη Πιλαφά, η Κατερίνα Παπουτσάκη (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις) έκανε μια πολύ μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, υιοθετώντας ένα super hot look, με μακριά μαλλιά και άκρως θηλυκά σύνολα που αποπνέουν σεξαπίλ, δημιουργώντας την πιο “καυτή” εικόνα που έχουμε δει από την ηθοποιό τα τελευταία χρόνια. Άκρως ερωτεύσιμη και sexy... επανέρχεται δυναμικά στην πιο feminine εκδοχή των παλαιότερων χρόνων και μας αρέσει πολύ!

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

Aγνώριστη πριν από 3 μήνες η Κατερίνα Παπουτσάκη

Είναι όμορφη έτσι ή αλλιώς αλλά η εικόνα της πριν από 3 μήνες δεν θυμίζει σε τίποτα την Κατερίνα τού σήμερα. Με κοντό αυστηρό καρέ και “άχρωμο” look, έδειχνε το καλοκαίρι ότι δεν την ενδιαφέρει και πολύ η εμφάνισή της, πέρα από τα looks που επέλεγε για τους ρόλους της σε θέατρο και τηλεόραση που ήταν πιο προσεγμένα. Η ίδια, πάντως, έχει δηλώσει πολλές φορές “υπέρμαχος της απλότητας και του minimal style”, ενώ δεν έχει διστάσει να φωτογραφηθεί και αμακιγιάριστη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Κατερίνα Παπουτσάκη παιδιά

Το στυλ τού παρελθόντος χαρακτηρίζεται από πιο συντηρητικά κομμάτια (μάξι “κλειστά” φορέματα και αυστηρά κοστούμια) και vintage hair looks με μπούκλες, καρέ ή ατημέλητα σινιόν που τη “μεγαλώνουν” εμφανώς, με την ίδια να “κρύβεται” μέσα στα ρούχα της, “εγκλωβίζοντας” στυλιστικά την όποια θηλυκότητά της.

Κατερίνα Παπουτσάκη παλιά εμφάνιση

Νέα εμφάνιση

Στο live που έκανε στις 27 Οκτωβρίου στον “Σταυρό του Νότου”, τραγουδώντας τα αγαπημένα της κομμάτια, οι θεατές είδαν μια... άλλη Κατερίνα! Υιοθετώντας ένα wild-rock στυλ, με skinny jean και lace bodysuit, άφησε τους πάντες με το... στόμα ανοιχτό! Mάλιστα, την εικόνα της συμπλήρωσε ιδανικά με έντονο μακιγιάζ, ενώ τα μακριά της μαλλιά ολοκλήρωσαν το “ολοκαίνουργιο” sexy στυλ της.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Μια άκρως αισθησιακή γυναίκα ανέβηκε πάνω στην σκηνή και έβαλε... φωτιά στο μαγαζί, με το κοινό να τη χειροκροτά όχι μόνο για τις φωνητικές της ικανότητες (που έχει!) αλλά πρωτίστως για το νέο look της, που θαυμάζουμε ξανά, “προσυπογράφοντας” την εμφανή προτίμησή της εδώ και λίγες εβδομάδες σε πιο “καυτά” σύνολα. Με θεϊκό και καλογυμνασμένο κορμί, παρά τις γέννες δύο παιδιών, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποθεωθεί στο παρελθόν για τις ιδανικές αναλογίες της, που υποστηρίζουν εύκολα ό,τι κι αν φορέσει. Επί του παρόντος, θα την απολαύσεις με μίνι φορέματα, crop tops και στενά παντελόνια, σε έναν κόντρα... in fashion ρόλο που της ταιριάζει γάντι!

Κατερίνα Παπουτσάκη χωρισμός