«Είναι σαν πένθος...» - Η Κατερίνα Παπουτσάκη "έσπασε" τη σιωπή της για το χωρισμό από τον Παναγιώτη Πιλαφά

«Είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι σαν πένθος...» - Η Κατερίνα Παπουτσάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας, βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη δίνοντας την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά. Το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο έπειτα από 10 χρόνια και 2 παιδιά.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιο της

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», είπε αρχικά.

Επίσης είπε: «Όχι, δεν ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε και πάμε καλά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά.

Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος, δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο».

Όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου

Σύμφωνα με την Real News, που ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Παπουτσάκη, εν μέρει επιβεβαιώσε τον χωρισμό τους, μιας και δεν ήθελε να κάνει κάποια παραπάνω δήλωση. Όπως γράφει η εφημερίδα, τα γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνισή τους το περασμένο καλοκαίρι όμως κατά την διάρκεια του φθινοπώρου, πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Συγκεκριμένα, μέσα στον Σεπτέμβριο, αποφάσισαν ότι δεν θα μοιράζονται πλέον την ίδια στέγη. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν τον περασμένο Ιούλιο στο Ηρώδειο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Το παρασκήνιο του χωρισμού Παπουτσάκη - Πιλαφά