Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου - Χώρισαν οριστικά Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς

Έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Κρατούσαν τη σχέση και το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ κύρια προτεραιότητας τους ήταν τα δυο παιδιά που απέκτησαν (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει).

Χώρισαν Παπουτσάκη - Πιλαφάς

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν που κυκλοφόρησαν, το άλλωστε ερωτευμένο ζευγάρι πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

Μπορεί ωστόσο να έχουν χωρίσει, όμως πάντα θα είναι ο ένας δίπλα στον άλλον για χάρη των παιδιών τους. Μάλιστα, δεν έχουν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Παπουτσάκη Πιλαφάς διαζύγιο

Τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα στις 30/7 όπου είχαν ποζάρει αποκλειστικά στον φακό του Youweeky.gr φουλ ερωτευμένοι και δεν είχαν δείξει σημάδια χωρισμού.

Χώρισαν Κατερίνα Παπουτσάκη  Παναγιώτης Πιλαφάς

H αποκάλυψη που είχε κάνει για το γάμο της

Η γνωστή ηθοποιός που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά, είχε ξαφνιάσει τον Θέμη Γεωργαντά με τις δηλώσεις της: «Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί.

Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρονών. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στο δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”», ανέφερε, ενώ όλα ανατράπηκαν μετά την πρώτη γνωριμία με τον Παναγίώτη Πιλαφά με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.

Για την ημέρα του γάμου της: «Τίποτα δεν ήταν κανονικό, από αυτό που φόρεσα μέχρι και τα σανδάλια. Είχαμε κρατήσει αρκετά κλειστό τον γάμο μας. Δεν γνωριζόμασταν και πολύ καιρό με τον Παναγιώτη, δεν ήταν συνειδητή επιλογή ο γάμος μας. Είχαμε γνωριστεί έναν μήνα πριν», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ σε ερώτηση για την περίοδο πριν τα παιδιά της, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Μου λείπει το να είμαι ανέμελη, αυτό μου λείπει», δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο After Dark.