Είναι κάτω από τους φοίνικες μαζί με τα παιδιά της - Φωτογραφίες από τις φαντασμαγορικές διακοπές της Παπουτσάκη στη Σητεία

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι κάτω από τους φοίνικες μαζί με τα παιδιά της - Φωτογραφίες από τις φαντασμαγορικές διακοπές της Παπουτσάκη στη Σητεία

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ πολλές φορές προσπαθεί να περνάει και όμορφα μηνύματα στο κοινό της, όπως συνέβη και με την εντελώς άφιλτρη και αρετουσάριστη φωτογραφία που ανέβασε δείχνοντας τα πόδια της.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κρήτη, στη Σητεία, μαζί με τα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της, επομένως δεν θα μπορούσαν να λείπουν μερικές φωτογραφίες και από αυτή τους την απόδραση, κατά την οποία η ηθοποιός δηλώνει απίστευτα χαρούμενη, διότι εκεί βρίσκονται τα αγαπημένα της πρόσωπα που τόσο πολύ λατρεύει.

Φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της Κατερίνας Παπουτσάκη στη Σητεία

«Στη Σητεία που λατρεύω, με τους ανθρώπους μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Κατερίνα Παπουτσάκη - διακοπές

Κατερίνα Παπουτσάκη - Σητεία

Κατερίνα Παπουτσάκη - γιοι

Κατερίνα Παπουτσάκη - παιδιά

Κατερίνα Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη - γιος

«Συγγνώμη, ε;»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, την Τρίτη 7/6, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, και αναφέρθηκε στην σχέση της με το τραγούδι, στους δύο γιους της, τους οποίους καμαρώνει σε κάθε τους εμφάνιση, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια στον χώρο του θεάματος.

Ο Νίκος Μουτσινάς ενθουσιασμένος με την εξέλιξή της και την ενασχόλησή της με την μουσική την ρώτησε για την απόφασή της να εισχωρήσει και σε αυτό το καλλιτεχνικό πεδίο, την ίδια στιγμή που, όπως φαίνεται, τα παιδιά της δεν εγκρίνουν πολύ τα ακούσματα που παράγει. Το επόμενο διάστημα αναμένονται να κυκλοφορήσουν κι άλλα κομμάτια της ηθοποιού και σίγουρα δεν θα είναι τα μόνα.

«Προστίθενται ρόλοι, αγάπη μου», είπε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή και πρόσθεσε: «Δεν είναι αυτοσκοπός να πάρεις πολλά views, να γίνεις trend κλπ, είναι ένα πράγμα που απλώς εγώ το κάνω για την ψυχή μου, γιατί μ' αρέσει πολύ και εκφράζομαι μέσα από αυτό και όσο αισθάνομαι ότι έχω να πω κάτι μέσα από αυτό και αισθάνομαι ότι έχει μία αξιοπρέπεια, θα το κάνω. Συγγνώμη ε;»

«Ο Κίμωνας είναι τραγουδιστής εν δυνάμει, γενικώς, είναι ένας ροκ σταρ, μαζί με τον Μάξιμο, ακούνε μέταλ βέβαια, αυτά δεν τους αρέσουν πάρα πολύ», συμπλήρωσε έπειτα για τον τρόπο με τον οποίο οι γιοι της αντιλαμβάνονται την δουλειά της.