Η φωτογραφία της Κατερίνας Παπουτσάκη με φούξια μπικίνι και χωρίς ίχνος φίλτρου στα πόδια

Μια celebrity χωρίς φίλτρα, αποθεώθηκε από τους followers της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Κατερίνας Παπουτσάκη με φούξια μπικίνι και χωρίς ίχνος φίλτρου στα πόδια

Στα 43 της πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ! Η Κατερίνα Παπουτσάκη πηγαίνοντας αντίθετα σε ότι έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει στα social media, δηλαδή στο πλαστικό και στο ψεύτικο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα πλέγμα φωτογραφιών με φούξια μαγιό από μια καλοκαιρινή της εξόρμηση, που όμως δεν είχε επεξεργαστεί, αφήνοντας φανερές αυτές τις ατέλειες που όμως κάνουν τέλεια μια γυναίκα: την κυτταρίτιδα.

Τόσα χρόνια τα περισσότερα διάσημα πρόσωπα θέλουν και προβάλλουν μια εικόνα πολύ υπέροχη στα social media με αποτέλεσμα γυναίκες/κορίτσια να αισθάνονται άσχημα για οτιδήποτε έχουν στο σώμα ή το πρόσωπό τους που "χαλάει" την τελειότητα αυτή!

Η συγκεκριμένη μάστιγα, όμως, εν έτη 2022 έχει αρχίσει να καταρρίπτεται - ευτυχώς - αφού υπάρχουν άτομα όπως π.χ. την Κατερίνα Παπουτσάκη που δείχνουν πως παρά το γεγονός ότι είναι μια πολύ πετυχημένη ηθοποιός έχει κι αυτή αυτές τις "ατέλειες"... και είναι οκέι να τις έχει, και ζει υπέροχα με αυτές!

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη κυτταρίτιδα

Οι followers της όπως μπορείτε να δείτε και παραπάνω την αποθέωσαν για την κίνηση αυτή!

Η αλήθεια είναι πως μας θύμισε έντονα την φωτογραφία που είχε ανεβάσει και η Ηλιάκη πριν από μερικά χρόνια με την κυτταρίτιδα στα πόδια (δείτε την εδώ).

Πώς διατηρείται άψογα στα 43 της

  • Πρωινό: 1 τοστ με δημητριακά και γάλα.
  • Δεκατιανό: Μια μπάρα από δημητριακά.
  • Μεσημεριανό: Μια μερίδα μαγειρευτό φαγητό. Το συγκεκριμένο γεύμα συνδυάζεται, με σαλάτα εποχής. Επιπλέον, μπορείτε να φάτε 1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως.
  • Απογευματινό: Μισή μαύρη σοκολάτα.
  • Βραδινό: Σαλάτα εποχής με λίγο λάδι και ένα παξιμάδι.