Φαινόντουσαν τρελά ερωτευμένοι - Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Παπουτσάκη και του Πιλαφά πριν τον χωρισμό

Κανείς δεν το περίμενε αυτό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

"Βόμβα" έσκασε στην ελληνική σόουμπιζ νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11, καθώς έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορεία και γάμου (δείτε εδώ τι συνέβη).

Τίποτα δεν έδειχνε πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ σε κάθε τους εμφάνιση οι δυο τους έδειχναν να είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Κίμωνα και τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, για τα οποία έχει δακρύσει μπροστά στην κάμερα.

Μάλιστα, το καλοκαίρι που πέρασε πραγματοποίησαν την τελευταία τους δημόσια κοινή έξοδο στο θέατρο και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ, την ώρα που αντάλλασσαν φιλιά.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά πριν τον χωρισμό

Κατερίνα Παπουτσάκη Παναγιώτης Πιλαφάς

Κατερίνα Παπουτσάκη Παναγιώτης Πιλαφάς χωρισμός

Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού με τον σύζυγό της μήνες πριν

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2012, συγκεκριμένα στις 28 Αυγούστου του 2012, στο νησί της Δονούσας Έκτοτε, δε συνηθίζουν να τραβούν τα βλέμματα και να απασχολούν τη showbiz.

Η Παπουτσάκη είχε μιλήσει στο περιοδικό People το 2012 για τη γνωριμία της με τον Πιλαφά και τη σχέση τους. Όπως έχει πει η ίδια, ήταν κάτι που ήταν γραφτό να γίνει.

«Το ήξερα από την αρχή πως ήταν 'meant to be'. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση», είπε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν και η πρόσφατη selfie τους. Η ίδια ανέβασε ένα story με τους δυο τους αγκαλιά σε κάποια έξοδο.

παπουτσακη πιλαφας selfie