Δύο στις 10: «Είμαι πολύ...» - "Λύγισε" στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Παπουτσάκη με την αποκάλυψή της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύο στις 10: «Είμαι πολύ...» -

Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στις 10» έκανε πρεμιέρα εχθές (26/9) όπου στο τιμόνι της παρουσίασης είναι η Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου. Φυσικά, η πρώτη καλεσμένη ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής όπου μίλησε για όλους και για όλα. (Δείτε επίσης εδώ όλα όσα αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό αναφορικά με το πρόβλημα υγείας της).

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τα παιδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη. Χαζομαμά ξεκάθαρα. Νιώθω ότι δίνω το καλύτερο που μπορώ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δε με απασχολεί καθημερινά. Είναι κάτι που γενικώς το ψάχνω. Θέλω να περνάω ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο μαζί τους. Είναι σημαντική και η ποσότητα.

Το δεύτερο παιδί μου το θήλασα 20 μήνες. Ήμουν στο Παλλάς στην παράσταση για τον Ωνάση και θήλαζα στο καμαρίνι… Τα παιδιά μου δεν είναι εμπόδιο για την καριέρα μου. Δεν το βλέπω έτσι. Ο άνθρωπος που είμαι προκύπτει από όλα όσα έχω ζήσει και από τους σημαντικούς ανθρώπους που έχω γύρω μου. Είναι ένα παζλ μιας προσωπικότητας…

Ο Κίμωνας είναι 3,5 και ο Μάξιμος 9.5. Έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Είναι μαγικά παιδάκια, πολύ ευγενικές ψυχές. Είναι σημαντικό να δημιουργούμε ανθρώπους για ένα αυριανό κοινωνικό πλαίσιο που θα είναι αυτό που ονειρευόμαστε».

Φωτογραφίες από τις φαντασμαγορικές διακοπές της Παπουτσάκη στη Σητεία με τα παιδιά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ πολλές φορές προσπαθεί να περνάει και όμορφα μηνύματα στο κοινό της, όπως συνέβη και με την εντελώς άφιλτρη και αρετουσάριστη φωτογραφία που ανέβασε δείχνοντας τα πόδια της.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κρήτη, στη Σητεία, μαζί με τα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της, επομένως δεν θα μπορούσαν να λείπουν μερικές φωτογραφίες και από αυτή τους την απόδραση, κατά την οποία η ηθοποιός δηλώνει απίστευτα χαρούμενη, διότι εκεί βρίσκονται τα αγαπημένα της πρόσωπα που τόσο πολύ λατρεύει.

«Στη Σητεία που λατρεύω, με τους ανθρώπους μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Κατερίνα Παπουτσάκη - διακοπές

Κατερίνα Παπουτσάκη - Σητεία

Κατερίνα Παπουτσάκη - γιοι

Κατερίνα Παπουτσάκη - παιδιά

Κατερίνα Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη - γιος