«Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για την υγεία της

«Είναι ένα περίεργο που...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για την υγεία της

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 12/9 η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αναφέρθηκε στα «Καλύτερά μας χρόνια» που συμμετέχει και την οικογένειά της αλλά ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το αυτοάνοσο της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Νιώθω ότι έχω επανέλθει μετά το 2ο παιδί. Έχω ανασφάλειες, αλλά γενικά είμαι καλά. Κάνω ψυχοθεραπεία, γενικά είμαι αγχώδης τύπος. Δεν είμαι παραδοσιακή, αλλά αφοσιωμένη μαμά. Ο μεγάλος μου ο γιος ακούει metal και παίζει πιάνο.

Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα δεν ξέρουμε πώς λέγεται, είναι ένα περίεργο αυτοάνοσο. Έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση, αλλά δεν με αφήνουνε. Δεν προλαβαίνω! Για βραδινή ζώνη, αλλά δεν προλαβαίνω. Θα μπορούσα να πάω», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα ξέσπασε και για τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη που είχε στο παρελθόν.

Τα προβλήματα υγείας της

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τις οποίες απόλαυσε στο έπακρο με την οικογένειά της (δείτε εδώ τα παιχνίδια στην άμμο με τους γιους της) η Κατερίνα Παπουτσάκη, το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή και το πλατό του Στούντιο 4.

Η λαμπερή ηθοποιός, έκανε αποκαλύψεις για τα «Καλύτερά μας χρόνια», σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει για τρίτη σεζόν, αλλά μίλησε και για διάφορα θέματα που την ταλαιπωρούν σε ότι αφορά την ψυχολογία και κατ' επέκταση την υγεία της.

«Κάνω αγώνα για την οριοθέτηση του εαυτού μου. Επειδή είμαι αρκετά ανοιχτή και δεν είμαι καχύποπτη και δεν συμπεριφέρομαι με τρόπο που με προφυλάσσει, αυτό σε κάνει πολλές φορές να νιώθεις εκτεθειμένος. Αισθάνομαι μια μεγάλη δύναμη γενικά, ότι μπορώ τα πράγματα να τα φτιάξω, να τα διορθώσω και ενδεχομένως να επανέλθω από πληγωτικές καταστάσεις, οπότε αισθάνομαι κάτα κάποιο τρόπο ότι είμαι κάπως “άτρωτη”, που δεν είμαι όμως, γιατί είμαι γεμάτη αυτοάνοσα», ανέφερε μεταξύ άλλων...