«Με είχε καταβάλει το φάντασμα της Βουγιουκλάκη!» - Το ξέσπασμα της Κατερίνας Παπουτσάκη για όσα γράφονταν

Η άδικη και σκληρή κριτική που της είχε γίνει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με είχε καταβάλει το φάντασμα της Βουγιουκλάκη!» - Το ξέσπασμα της Κατερίνας Παπουτσάκη για όσα γράφονταν

Μετά τις διακοπές της, όπου όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις της πέρασε τέλεια, η Κατερίνα Παπουτσάκη το μεσημέρι της Τρίτης 30/8 βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4, και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης όπου μίλησε για όλους και για όλα!

Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και μίλησε και για τις δυσκολίες αλλά και τις σκληρές κριτικές που αντιμετώπισε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη

«Διάλεγα πάντα δουλειές που δεν θα θύμιζαν σε τίποτα ούτε στην απόχρωση σε κάτι που μπορεί να έλεγε ο άλλος… Υπήρχαν κάποια κοινά εκφραστικά στοιχεία, προφανώς δεν με επέλεξαν για την ομοιότητα. Προφανώς κάτι είδαν από τα εκφραστικά… Μετά έπρεπε να διαφοροποιηθώ τελείως γιατί πια με είχε καταβάλει και το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη… κατά αυτούς. Έγραφαν τέτοια πράγματα. Με είχε καταβάλει το φάντασμα της Αλικής… μιλάμε για τρελά πράγματα».

«Είναι τόσο αστείο που μετά από 17 χρόνια μιλάμε ακόμη για αυτό. Μου φαίνεται ότι είμαι και εγώ γραφική που το συζητάω, είναι γελοίο που το συζητάμε. Δεν την έχω δει ποτέ τη σειρά… Δεν μπορούσα να τη δω. Δε θα ξανάκανα το Έχω ένα μυστικό».

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει

Η λαμπερή ηθοποιός, έκανε αποκαλύψεις για τα «Καλύτερά μας χρόνια», σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει για τρίτη σεζόν, αλλά μίλησε και για διάφορα θέματα που την ταλαιπωρούν σε ότι αφορά την ψυχολογία και κατ' επέκταση την υγεία της.

«Κάνω αγώνα για την οριοθέτηση του εαυτού μου. Επειδή είμαι αρκετά ανοιχτή και δεν είμαι καχύποπτη και δεν συμπεριφέρομαι με τρόπο που με προφυλάσσει, αυτό σε κάνει πολλές φορές να νιώθεις εκτεθειμένος. Αισθάνομαι μια μεγάλη δύναμη γενικά, ότι μπορώ τα πράγματα να τα φτιάξω, να τα διορθώσω και ενδεχομένως να επανέλθω από πληγωτικές καταστάσεις, οπότε αισθάνομαι κάτα κάποιο τρόπο ότι είμαι κάπως “άτρωτη”, που δεν είμαι όμως, γιατί είμαι γεμάτη αυτοάνοσα», ανέφερε μεταξύ άλλων...