Το χαίρεται σαν μικρό παιδί η Κατερίνα Παπουτσάκη - Με γραμμωμένη κοιλιά και αναλογίες μοντέλου πόζαρε στον φακό

Οι βουτιές της ηθοποιού στη Δονούσα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το χαίρεται σαν μικρό παιδί η Κατερίνα Παπουτσάκη - Με γραμμωμένη κοιλιά και αναλογίες μοντέλου πόζαρε στον φακό

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές λίγο καιρό πριν επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνει να δημοσιεύει στιγμιότυπα (δείτε την εδώ να ποζάρει topless και χωρίς ίχνος μακιγιάζ).

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» της ΕΡΤ περνά όμορφες στιγμές στη Δονούσα μιας και οι βουτιές της στην θάλασσα δεν έχουν τέλος. Έτσι, στην παρακάτω φωτογραφία, την βλέπουμε να κάνει ακροβούτι από μία αποβάθρα. Μάλιστα, στη λεζάντα της δημοσίευσης της έγραψε: «Ας πετάξουμε».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Εξωτερική φωτογραφία: NDPhoto

«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα...»

Μία πολύ όμορφη συζήτηση είχε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Love it», το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην οποία συμμετέχει αλλά στη συνεργασία της με τον Μελέτη Ηλία. Μεταξύ άλλων όμως αναφέρθηκε ξανά για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στο χώρο που εργάζεται.

«Είμαστε όλοι περήφανοι που συμμετέχουμε στη σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς, αλλά δεν έφυγα, το πήγα ως το τέλος. Όσο με ζορίζω παθαίνω ψυχοσωματικά, κάνω και ψυχοθεραπεία.

Μιλάω πολύ για τα παιδιά μου, είμαι γραφική μαμά. Είναι πολύ ωραίο να είμαι με τρεις άντρες μέσα στο σπίτι, τα λατρεύω τα αγόρια μου. Προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά στα παιδιά μου, είμαι πολύ ενοχική όμως», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Με τον Μελέτη Ηλία έχουμε φοβερή χημεία, είναι εξαιρετικός και τον αγαπώ πολύ. Μας έχει πάει πολύ καλά αυτή η συνεργασία».