«Κάποιος από το κοινό ανέβηκε και άρχισε να με χτυπάει» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη με το περιστατικό

«Έχουν υπάρξει και δύσκολες συνεργασίες»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κάποιος από το κοινό ανέβηκε και άρχισε να με χτυπάει» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη με το περιστατικό

Η όμορφη και λαμπερή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία πριν λίγο καιρό έδωσε όνομα στο παιδάκι της, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 14/4 στο «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε σε διάφορα περιστατικά που της έχουν τύχει στην καριέρα της. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε για τα περίεργα σημειώματα που δεχόταν στο παρελθόν από θαυμαστή αλλά και ένα σκηνικό με θεατή που την χτύπησε.

Το άγνωστο περιστατικό της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα της στην υποκριτική. «Δεν ξέρω τι λες όταν λες επιτυχία, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, το καβάλησα δεν με ενδιέφερε ποτέ. Οι «Αέρινες σιωπές» και ο «Κόκκινος κύκλος» με έκαναν γνωστή στο κοινό. Δεν λέω όχι σε σόου, ανάλογα με την ποιότητα και το πλαίσιο», ανέφερε αρχικά.

Επιπλέον, η Κατερίνα Παπούτσάκη περιέγραψε κάποια περιστατικά που την έφεραν σε δύσκολη θέση. «Σε μια παράσταση μου έστελναν περίεργα σημειώματα, από κομμένα γράμματα εφημερίδων, ήταν τρομακτικό. Έχουν υπάρξει και δύσκολες συνεργασίες, δεν έχω φύγει από παράσταση, το έχω πάει μέχρι το τέλος με κόστος της ψυχικής μου υγείας.

Στη σκηνή μου έχει τύχει κάποιος από το κοινό να έρθει κατά πάνω μου και άρχισε να με χτυπάει», αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Είναι φοβερό να σε βρίζει ψιθυριστά την ώρα που...»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα βρεθεί καλεσμένη την Κυριακή 10/4 στο Dot και πρόκειται να δώσει, όπως είδαμε και στο trailer, μια εξομολογητική συνέντευξη. Η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για το χώρο της σχετικά με τις καταγγελίες που έγιναν και έχει στηρίξει συναδέλφους της.

Αυτή τη φορά συγκίνησε με το δικό της βιωματικό περιστατικό, που από φαίνεται τη σημάδεψε. Δεν αποκάλυψε το όνομα του ανθρώπου που την έφερε σε δύσκολη θέση, παρόλο που στο παρελθόν έχει σχολιάσει πολύ γνωστό πρόσωπο του χώρου της.

«Ακόμη και αν μιλούσες, θεωρούσαν κάπως ότι έτσι ήταν τα πράγματα, έτσι είναι αυτός… Κανένας δεν τολμούσε να κάνει καταγγελία. Στην καλύτερη περίπτωση να το διέδιδες, που εγώ το έκανα, δεν το έκρυβα. Όπου βρισκόμουν και όπου στεκόμουν το έλεγα για αυτή την άθλια συμπεριφορά. Μήπως και προστατεύσεις και κάποιους ανθρώπους. Και στις γυναίκες και στους άντρες το έλεγα. Έχω ακούσει φοβερά πράγματα να συμβαίνουν και στους άντρες.

Είναι φοβερό να παίζεις με κάποιον που σε βρίζει ψιθυριστά, την ώρα που λες τον μονόλογο στη σκηνή. Δεν το ακούει το κοινό… είχε τον τρόπο να το κάνει. Αυτό που έκανα είναι ότι απομονώθηκα. Εκείνη την περίοδο το στομάχι μου είχε «βαρέσει κόκκινα».

Ένιωσα θαυμασμό για αυτό που έκανε η Ζέτα Δούκα, ήξερα πως θα το κάνει, είχε επικοινωνήσει μαζί μου. Της χρωστάμε πολλά…» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη.