Χαρές για την Κατερίνα Παπουτσάκη - H ονοματοδοσία του γιου της και οι μπουμπουνιέρες

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαρές για την Κατερίνα Παπουτσάκη - H ονοματοδοσία του γιου της και οι μπουμπουνιέρες

Με έναν διαφορετικό αλλά εξίσου γλυκό τρόπο, θέλησαν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς, να δώσουν όνομα στο δεύτερο παιδάκι τους. Έτσι, στα τρίτα γενέθλια του επέλεξαν να κάνουν ονοματοδοσία αντί βάφτισης, και την αποκάλυψη μάλιστα έκανε ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφερθεί στο γεγονός της ονοματοδοσίας και είχε πει πως: «Είναι μία απόφαση με τον Παναγιώτη να μην βαφτίσουμε τον δεύτερο γιο μας και να κάνουμε ονοματοδοσία. Δεν θα ήθελα να την συζητήσω περαιτέρω »

Η τρυφερή ανάρτηση για την ονοματοδοσία του γιου της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Στις 4 Μαρτίου το Κιμωνάκι μας έγινε τρία! ????????Παρτάραμε με ένα γλέντι τρικούβερτο στο @sixdogsgr μετά από επιθυμία του φανταστικού και εκρηκτικού Εορτάζοντα! Υγεια υγεία υγεία!! Εύχομαι για τα παιδιά μας ένα καλύτερο και κυρίως ΕΙΡΗΝΙΚΟ αύριο ! Στα τρίτα γενέθλια του Κίμωνα μας, γιορτάσαμε και την ονοματοδοσία του με την αγαπημένη νονά μας @lida_kap να δίνει και επίσημα τις πιο ουσιαστικές ευχές Τύχη - Τόλμη & Ταλέντο! ♥️»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στα γενέθλια του γιου της
Ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη στα γενέθλια του
Το πάρτυ για την ονοματοδοσία του γιου της Παπουτσάκη
Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τη νονά του γιου της

Η γνωριμία της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά - Η αποκάλυψη

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Κατερίνα Ππαπουτσάκη είχε αποκαλύψει πως της πήρε μόνο 20 ημέρες, για να καταλάβει πως ο Παναγιώτης Πιλαφάς είναι ο άντρας της ζωής της! «Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, όταν μίλησε για την πρώτη γνωριμία της με το σύζυγό της και αποκάλυψε την αρχή της σχέσης τους.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσω κοινών γνωστών και όπως αποκάλυψε, πράγματι ήξεραν ο ένας τον άλλο μέσα από κοινές παρέες,αλλά ήταν άγνωστος άνθρωπος για εκείνη. Τότε εκείνος έλειπε και στην Αμερική, οπότε έμειναν απλά γνωστοί χωρίς να έχει περάσει από το μυαλό τους κάτι παραπάνω, με την ίδια να συμπληρώνει: «Από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με το σύζυγο της Παναγιώτη Πιλαφά

Η ταλαντούχα ηθοποιός, περνούσε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της όταν βρέθηκε στο δρόμο της ο Παναγιώτης. «Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση» ανέφερε στη συνέντευξή της και πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε να μιλάμε λίγο στο πάρτι και μου φάνηκε ενδιαφέρων. Μετά από τρεις ημέρες «τυχαία» πέρασε από το Trova, το μαγαζί του αδερφού μου. Τις επόμενες ημέρες πήγα εγώ στο Tranzistor, το μαγαζί μιας κοινής φίλης στου Ψυρρή και ο Παναγιώτης ήταν εκεί. Πιάσαμε την κουβέντα και μιλούσαμε τρεις ώρες. Εκεί καταλάβαμε ότι αυτό ήταν!».