Topless χωρίς ρετούς και μακιγιάζ - Η Κατερίνα Παπουτσάκη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Topless χωρίς ρετούς και μακιγιάζ - Η Κατερίνα Παπουτσάκη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περνά υπέροχα στις διακοπές με την οικογένειά της, όπως φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε τις προάλλες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ φαίνεται πως αισθάνεται απελευθερωμένη.

Απόδειξη γι' αυτό αποτελεί η νέα της ανάρτηση, όπου ποζάρει topless, από την μία πλευρά, καθιστή κρύβοντας με τα χέρια και τα γόνατά της το στήθος της, ενώ σε μία άλλη φωτογραφία της δείχνει την πλάτη της στην οποία δεν υπάρχει καμία τιράντα ούτε δείγμα υφάσματος μαγιό.

Η Κατερίνα παπουτσάκη ποζάρει χωρίς σουτιέν στην παραλία

Φοράει το ψάθινο καπέλο της, μεγάλους χρυσούς κρίκους και πολλά κολιέ και βραχιόλια στον λαιμό, τα χέρια και τα πόδια της , ενώ πρόσθεσε και μερικά δαχτυλίδια και την βλέπουμε πιο χαμογελαστή και ευτυχισμένη από ποτέ. Δεν είναι γνωστό, ωστόσο, εάν βρισκόταν εκεί μαζί με τα παιδιά της ή με τον σύζυγό της, όμως φαίνεται πως δεν υπήρχε κόσμος τριγύρω από την ηθοποιό.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη - topless

Έκανε μέχρι και τα crocs να δείχνουν στυλάτα - Ποζάρει με χρωματιστό μαγιό στο μπαλκόνι της

Την κορμάρα που έχει η Κατερίνα Παπουτσάκη μας την έχει δείξει πολλές φορές μέσα από τα social media και μάλιστα χωρίς φίλτρα και ρετούς, παρουσιάζοντας μονάχα την αλήθεια της. Αυτό άλλωστε είναι που θαυμάζουμε και σε εκείνη, καθώς όλα τα σώματα είναι αποδεκτά και ο κόσμος έχει ανάγκη να βλέπει τι συμβαίνει πίσω από το φώτοσοπ στις επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Έτσι, την Τετάρτη 3/8 μας χάρισε άλλη μία φωτογραφία της με μαγιό με χρωματιστά σχεδιάκια και στο πάνω και στο κάτω μέρος, ποζάροντας στο μπαλκόνι της, μπροστά από την θάλασσα. Αυτό όμως που μας κάνει εντύπωση είναι το γεγονός πως κάνει μέχρι και τα crocs να δείχνουν στυλάτα.

Κατερίνα Παπουτσάκη