Ξαπλωμένη στην άμμο με τους γιους της - Ακόμα και έτσι διαγράφονται οι κοιλιακοί της Παπουτσάκη

''Λιώνει'' για τα παιδιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξαπλωμένη στην άμμο με τους γιους της - Ακόμα και έτσι διαγράφονται οι κοιλιακοί της Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει φτιάξει ένα ονειρικό πλάνο διακοπών για το καλοκαίρι του 2022, αφού η οικογένεια της μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να επισκεφτεί πολλά και όμορφα μέρη. Μετά την Σητεία λοιπόν, σειρά είχε η Δονούσα.

Να τονίσουμε εδώ, πως η ηθοποιός προτιμάει πιο εναλλακτικούς προορισμούς για να χαλαρώνει μαζί με τα παιδιά της και πάνω όλα να ενδείκνυται το σημείο για παιχνίδια στη φύση. Μέσα από αναρτήσεις, που κάνει η Κατερίνα βλέπουμε να παίζει και εκείνη και με τους γιους της και μέσα από εκείνους να γίνεται και εκείνη με τη σειρά της παιδί.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παίζει στην άμμο με τους γιους της

Κατερίνα Παπουτσάκη

Όσα δηλώνει η Παπουτσάκη για τους γιους της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, την Τρίτη 7/6, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, και αναφέρθηκε στην σχέση της με το τραγούδι, στους δύο γιους της, τους οποίους καμαρώνει σε κάθε τους εμφάνιση, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια στον χώρο του θεάματος.

Ο Νίκος Μουτσινάς ενθουσιασμένος με την εξέλιξή της και την ενασχόλησή της με την μουσική την ρώτησε για την απόφασή της να εισχωρήσει και σε αυτό το καλλιτεχνικό πεδίο, την ίδια στιγμή που, όπως φαίνεται, τα παιδιά της δεν εγκρίνουν πολύ τα ακούσματα που παράγει. Το επόμενο διάστημα αναμένονται να κυκλοφορήσουν κι άλλα κομμάτια της ηθοποιού και σίγουρα δεν θα είναι τα μόνα.

«Προστίθενται ρόλοι, αγάπη μου», είπε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή και πρόσθεσε: «Δεν είναι αυτοσκοπός να πάρεις πολλά views, να γίνεις trend κλπ, είναι ένα πράγμα που απλώς εγώ το κάνω για την ψυχή μου, γιατί μ' αρέσει πολύ και εκφράζομαι μέσα από αυτό και όσο αισθάνομαι ότι έχω να πω κάτι μέσα από αυτό και αισθάνομαι ότι έχει μία αξιοπρέπεια, θα το κάνω. Συγγνώμη ε;»

«Ο Κίμωνας είναι τραγουδιστής εν δυνάμει, γενικώς, είναι ένας ροκ σταρ, μαζί με τον Μάξιμο, ακούνε μέταλ βέβαια, αυτά δεν τους αρέσουν πάρα πολύ», συμπλήρωσε έπειτα για τον τρόπο με τον οποίο οι γιοι της αντιλαμβάνονται την δουλειά της.