Θρήνος για την Άννα Μαρία Βέλλη

Δύσκολες στιγμές...

Instagram/amiyiami

Βυθισμένη στο θρήνο είναι η Άννα Μαρία Βέλλη και η οικογένεια της, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με δυο πολύ συγκινητικές αναρτήσεις.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, στα social media μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, μέσω του Instagram είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα βίας από πρώην σύντροφό της.

Expand player

Σήμερα όμως η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μια διαφορετική ανάρτηση

Η δημοσιογράφος και youtube, αποκάλυψε πως έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της παππούς και τα λόγια που συνόδεψαν την ανακοίνωση της ήταν πολύ συγκινητικά.

«Παππού τους ζηλεύω όλους εκεί που πήγες που θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν τις πατάτες σου και να γνωρίσουν την παιδική ψυχούλα σου. Σ’ αγαπώ για πάντα», έγραψε αρχικά.

«Κι είναι τ’ όνειρο γλυκό, και είναι τόσο μαγικό, ο παππούς νιώθει λιγάκι πως ξανάγινε παιδάκι» έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Αυτή ωστόσο δεν είναι η μόνη απώλεια που έχει βιώσει στην οικογένεια της, όπως η ίδια αποκάλυψε πριν από μερικούς μήνες.

Η Άννα Μαρία Βέλλη βίωσε πολύ δύσκολες ώρες καθώς έχασε και τον αγαπημένο της θείο. Η γνωστή influencer και youtuber, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Κυριακής 13/3, αποχαιρέτησε τον συγγενή της, χρησιμοποιώντας μια απλή μαύρη εικόνα και ένα λευκό περιστέρι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποσύρει τη δωρεά της η Άννα Μαρία Βέλλη - Μετά τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου

Ατύχημα για την Άννα Μαρία Βέλλη - Η ανάρτησή της στο instagram