«Αποφάσισα να ανοιχτώ...» - Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη μετά την εξομολόγηση για την κακοποιητική της σχέση

Τα συγκινητικά μηνύματα που δέχθηκε από τον κόσμο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram - Άννα Μαρία Βέλλη
Instagram - Άννα Μαρία Βέλλη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που της έστειλε μετά από την εξομολόγησή της στην ομιλία της στο TedX για την κακοποιητική σχέση που είχε (δείτε εδώ τα ανατριχιαστικά λόγια της).

Μέσα από την απόφασή της να μιλήσει, η γνωστή youtuber θέλησε να παρακινήσει και άλλες κοπέλες ή αγόρια που βρίσκονται σε αντίστοιχες κακοποιητικές σχέσεις, να σπάσουν την αλυσίδα της σιωπής και να γνωστοποιήσουν τα όσα βιώνουν από τον/την σύντροφό τους.

Μάλιστα θυμίζουμε πως πριν από ένα χρόνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Άννα Μαρία Βέλλη είχε πάρει την απόφαση να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη φωτογραφία που έβγαλε με τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό της (δείτε τη εδώ).

«Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ», είχε γράψει μεταξύ άλλων στην λεζάντα.

Συγκινημένη με την ανταπόκριση του κόσμου η Άννα Μαρία Βέλλη

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας μετά την ανάρτηση της ομιλίας μου. Έχω πλημμυρίσει από χθες από πανέμορφα συναισθήματα και ο κουβάς (για όλους όσους είδατε όλη την ομιλία) έχει γεμίσει αγάπη. Αποφάσισα να ανοιχτώ και να με βάλω σε μια τόσο ευάλωτη θέση με στόχο να παροτρύνω, να κάνω ορατό και να απενοχοποιήσω φράσεις με τις οποίες όλοι μεγαλώσαμε (τα εν οίκω μη εν δήμω) με απώτερο σκοπό να καταλήξω στη σημασία της ψυχικής υγείας.

Μοιραστείτε τις εμπειρίες που σας βαραίνουν γίνονται πιο ελαφριές. Ανοίξτε τον ψυχικό σας κόσμο και τα χαρτιά σας και έτσι θα βρείτε τη δύναμη να απαλλαγείτε από τον θυμό σας και να προχωρήσετε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Άννα Μαρία Βέλλη.

Άννα Μαρία Βέλλη κακοποίηση