«Έφαγα ξύλο, κινδύνευσα» - Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίησή της

«Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έφαγα ξύλο, κινδύνευσα» - Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίησή της

Η Άννα Μαρία Βέλλη, λίγο μετά τη συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε για την κακοποίηση που δέχθηκε, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι του youtuber Konilo, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφό της.

Η γνωστή youtuber, εξήγησε πως τότε είχε επιλέξει να μη μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, μιας και θεωρούσε ότι ο κόσμος θα την κατηγορήσει ότι το κάνει για να πάρει δημοσιότητα.

Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Βέλλη για την κακοποίησή της

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω. Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια.

Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη.

Τον συντηρούσα οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα. Μιλάμε για παράσιτο. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου.

Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες… Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση - «καρφί» της Άννας Μαρίας Βέλλη για το The Bachelor και τον Αλέξη Παππά για τον υποβιβασμό της γυναίκας

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να σχολιάσει πρόσφατη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Παππάς σε συνέντευξή του, στην οποία υποστήριξε πως το Bachelor δεν υποβαθμίζει τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα εξήγησε πως το βλέπει ένα σωρό κόσμος και άρα δεν γίνεται να υποβαθμίζει τις γυναίκες, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα την πρώην συμπαίκτριά του στο Survivor.

Θα θυμάστε άλλωστε πως οι δυο τους είχαν τσακωθεί πάρα πολύ έντονα μετά από μία ατάκα που είχε πει ο Αλέξης Παππάς στην Άννα Μαρία Βέλλη για τον σύντροφό της.

«Επιχείρημα: Δεν τις υποβαθμίζει (τις γυναίκες) γιατί το βλέπουν πολλοί», έγραψε χαρακτηριστικά ενώ έκανε και μία απίστευτη γκριμάτσα.

Άννα Μαρία Βέλλη Αλέξης Παππάς