Survivor 4 - Αλέξης: «Κάνεις χαδάκια με τον Νίκο! Προς τον Άκη είσαι δίκαια;»

Έστησε στον τοίχο την Άννα Μαρία για το πως συμπεριφέρεται στον Μπάρτζη ενώ είναι σε σχέση εκτός παιχνιδιού!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αλέξης: «Κάνεις χαδάκια με τον Νίκο! Προς τον Άκη είσαι δίκαια;»

Ο κακός χαμός έγινε σήμερα στο Survivor, αφού ο Αλέξης Παππάς έστησε στον τοίχο την Άννα Μαρία Βελλή και της κατηγόρησε πως δεν είναι δίκαια αφού στο παιχνίδι έχει έρθει πολύ κοντά στον Νίκο ενώ έχει αγόρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του στο γεγονός πως παραβίασε τους κανόνες έριξε το μπαλάκι στην Άννα Μαρία και της είπε πως και η ίδια που υπερασπίζεται το δίκιο δεν φέρεται σωστά.

«Κάνεις χαδάκια με τον Νίκο, προς τον Άκη είσαι δίκαια;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης και τότε ξεκίνησε ένας απίστευτος τσακωμός που πήρε την μπάλα και την Ελευθερία Ελευθερίου. Να σημειώσομε πως βρέθηκε το ξενοδοχείο που έκανε διακοπές ο Αλέξης με τον Κρις.

Ο τσακωμός του Αλέξη Παππά με την Άννα Μαρία Βέλλη

Survivor 4: Αυτός είναι ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη σίγουρα είναι μια από τις παίκτριες που έχει συζητηθεί πολύ, τόσο για τις επιδόσεις της στο Survivor 4, όσο και για το χαρακτήρα της. Ωστόσο, πίσω στην Ελλάδα, έχει έναν άνθρωπο για να την περιμένει με αγωνία. Ο λόγος για τον σύντροφό της.

Η δημοσιογράφος - Youtuber, μετά το χωρισμό της από τον Άρη Μακρή, γράφεται πως πήρε την απόφαση να γυρίσει στον πρώην της.

Πρόκειται για τον Αρκάδιο Σβολάκη που μένει στον Πειραιά. Οι δυο τους πρωτοσυναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσαν μαζί, ωστόσο, τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους και επανασυνδέθηκαν πρόσφατα.

0 32χρονος ασχολείται με τα ναυτιλιακά και δεν έχει σχέση με τον χώρο στης showbiz.

σύντροφος άννας μαρία βέλλη