Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν σε σχέση με τον κούκλο Άρη Μακρή

Είχαν ανεβάσει και πολλές γυμνές τους φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν σε σχέση με τον κούκλο Άρη Μακρή

Η Άννα Μαρία Βέλλη αρκετό καιρό πριν μπει στο Survivor βίωσε τον χωρισμό, αφού μετά από τρία χρόνια σχέσης με τον Άρη Μακρή αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Η εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” είχε επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ζευγάρι χώρισε και μάλιστα σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ ο Άρης Μακρής έφυγε από το σπίτι στο οποίο και έμενε μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο Άρης Μακρής, επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους στον αέρα της εκπομπής Pop up, διαβάστε εδώ όλα όσα είπε.

Οι δυο τους ήταν γεννημένοι, όπως φαινόταν, ο ένας για τον άλλον και έζησαν τρία υπέροχα χρόνια. Η τρέλα τους ήταν αξεπέραστη και πολλές φορές είχαν ταράξει το διαδίκτυο ανεβάζοντας κοινές γυμνές φωτογραφίες τους.

Οι γυμνές φωτογραφίες της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Άρη Μακρή

Άννα Μαρία Βέλλη Άρης Μακρής

Άννα Μαρία Βέλλη Survivor σχέση

Σε σχέση η Άννα Μαρία μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Μακρή

Όπως γράφει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η δημοσιογράφος - Youtuber, είναι ερωτευμένη με τον 32χρονο Αρκάδιο Σβολάκη, που εργάζεται σε εταιρεία ενοικιάσεων πλοίων και είναι άκρως γοητευτικός.

Το ζευγάρι πέρασε όλο το καλοκαίρι μαζί στα ελληνικά νησιά ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα νιώθει ανακουφισμένη που ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα μιας και της αρέσει να κρατά τη προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα.