Pop Up: Βγήκε ο καλεσμένος της και είπε ότι χώρισε - Δεν το περίμενε η Παπαγεωργίου

Το επιβεβαίωσε δημόσια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Pop Up: Βγήκε ο καλεσμένος της και είπε ότι χώρισε - Δεν το περίμενε η Παπαγεωργίου

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη ο Άρης Μακρής, ο οποίος για πρώτη φορά επιβεβαίωσε το χωρισμό του από την Άννα Μαρία Βέλλη. Ένα γεγονός που δεν περίμενε να συμβεί, ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά ούτε και οι συνεργάτες της.

«Με την Έρρικα Πρεζεράκου ευχαριστηθήκαμε πολύ τη συμμετοχή μας στο J2US. Την αγαπώ, τη λατρεύω, έχουμε ακόμα επαφή. Ήταν ένας άνθρωπος δώρο για μένα, την έχω σαν αδερφή μου. Όταν έμαθα το καλοκαίρι για το ατύχημά της, τα ‘χασα τελείως. Ήμουν εκεί όταν βγήκε από το χειρουργείο. Βγήκε χαρούμενη, χαμογελαστή, με τέλεια διάθεση σαν να μην είχε χτυπήσει ποτέ. Το χέρι της πάει πολύ καλά, κάνει φυσιοθεραπείες και τα κινεί μια χαρά», είπε αρχικά ο Άρης Μακρής.

Άφωνη η Παπαγεωργίου στο Pop Up όταν ανακοίνωσε το χωρισμό τους

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε το χωρισμό του από την Άννα Μαρία Βέλλη λέγοντας: «Δεν έχω σχέση. Θέλω να μείνω με τον εαυτό μου, να κάνω λίγο τον ψυχολόγο του εαυτού μου. Με την Άννα Μαρία δεν μιλάμε, δεν υπάρχει λόγος». Φήμες να πούμε πως ήθελαν την Έρρικα Πρεζεράκου να είναι το τρίτο πρόσωπο.

Τον χωρισμό τους ωστόσο ανακοίνωσε και η ίδια η Άννα Μαρία Βέλλη

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγους μήνες χώρισε. Ωστόσο κανένας από τους δυο δεν είχε μιλήσει δημόσια για το γεγονός, παρά μόνο κρατούσε σιγή ιχθύος. Η επιβεβαίωση ωστόσο, επιτέλους ήρθε.

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Άρη Μακρή. Μπορεί να είχαν κάνει το επόμενο βήμα και να έμεναν μαζί, ωστόσο, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που είχαν με αποτέλεσμα να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Και οι δυο απέφευγαν να μιλήσουν στις εκπομπές, με τους χρήστες των social media να έχουν βάλει "φωτιά" στα σχόλια με τις ερωτήσεις.

Σε αυτές λοιπόν τις ερωτήσεις απάντησε η Άννα Μαρία Βέλλη, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τον χωρισμό τους. Νωρίτερα ωστόσο έγινε γνωστό πως χώρισε και πρώην παίκτρια του MasterChef.