Πρώην παίκτρια του MasterChef χώρισε και το ανακοίνωσε - «Δεν ταιριάζαμε κι έφυγε...»

Ο λόγος για την...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του MasterChef χώρισε και το ανακοίνωσε - «Δεν ταιριάζαμε κι έφυγε...»

Στην κάμερα της εκπομπής “Pop Up” και την δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη πρώην παίκτρια του MasterChef, η οποία ανακοίνωσε το χωρισμό της.

«Χωρίσαμε με τον σύντροφό μου, δεν ταιριάζαμε κι έφυγε από τα Τρίκαλα. Δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσει αυτή η σχέση. Δεν έγινε κάτι κακό μεταξύ μας, απλά δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες. Δεν ήταν αυτό που έψαχνα στην ουσία.

Έχω προτάσεις για modeling από το Λονδίνο. Θα έκανα άνετα γυμνή φωτογράφιση για το PlayBoy. Έχει ενδιαφέρον ένα σώμα με καμπύλες», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη. Δείτε ωστόσο όλες τις αλλαγές που θα γίνουν στο νέο κύκλο του MasterChef.

MasterChef Μαρλέν χωρισμός

Μπορεί εκείνη να χώρισε, ωστόσο, ζευγάρι με κριτή του MasterChef η Ζωρζέτ από τις Άγριες Μέλισσες - Είναι μαζί ένα χρόνο και το έκρυβαν

Η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία φέτος "εισέβαλε" τηλεοπτικά στη ζωή μας μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες” και τον ρόλο της Ζωρζέτ δηλώνει ερωτευμένη εδώ και ένα χρόνο με κριτή του MasterChef!

Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή στη “Φωλιά των Κού κου” και όπως είπε η Δήμητρα Καλφούντζου, ο σύντροφός της είναι ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος! Ωστόσο κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κι αναρωτιέστε για τον Πάνο Ιωαννίδη, είναι κι αυτός σε σχέση εδώ και πολύ καιρό! Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

Λίγα λόγια για την Χρύσα Μιχαλοπούλου γνωστή και ως Ζορζέτ

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η παράσταση Φεγγάρι από χαρτί (2020). Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Αρένα (2017), Η επιστροφή (2018).