Σε σχέση ο Πάνος Ιωαννίδης - Έκανε την αποκάλυψη

Είναι full in love και δεν το κρύβει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε σχέση ο Πάνος Ιωαννίδης - Έκανε την αποκάλυψη

Μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, ο Πάνος Ιωαννίδης αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και ξεκαθάρισε πως βρίσκεται σε σχέση ενώ είναι και πολύ ερωτευμένος.

Ο γοητευτικός σεφ, μίλησε για το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα, τη σύντροφο που τον κάνει ευτυχισμένο αλλά και την διαφήμιση που απέρριψε.

Ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε μάλιστα πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε μία πολύ καλή σχέση που τον κάνει ευτυχισμένο

«Βρίσκομαι αρκετό καιρό σε μία σχέση και είμαι πολύ καλά. Νομίζω ότι η προσωπική ζωή του καθενός λέγεται προσωπική, γιατί είναι προσωπική. Αν τη λέει δεν είναι προσωπική, είναι κοινή» είπε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Ιωαννίδης.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό είδαμε τον Πάνο Ιωαννίδη με μαγιό και πάθαμε πλάκα. Δείτε τον εδώ και θα καταλάβετε!

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο που τον "τσάκισε"

Ο Πάνος Ιωαννίδης μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε, δε δίστασε και μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο που τον "τσάκισε". Ο γνωστός κριτής του MasterChef, αναφέρθηκε στον χαμό του αγαπημένου του πατέρα και σχολίασε το πόσο πολύ θα ήθελε να τον έχει κοντά του.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στο γνωστό ριάλιτι μαγειρικής, ο Πάνος Ιωαννίδης έχει καταφέρει να "κλέψει" τις εντυπώσεις και να κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, και συγκεκριμένα του γυναικείου κοινού.

Ο γοητευτικός σεφ σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια που φοράει και θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς σημαίνουν γι΄αυτόν. Δείτε και τι είπε για τον νέο κύκλο του MasterChef.

Αυτά είπε ο Πάνος Ιωαννίδης για τον θάνατο που τον "τσάκισε"

Το δαχτυλίδι και το σκουλαρίκι είναι τα πιο χαρακτηριστικά αξεσουάρ σου.

Κάποια έχουν συναισθηματική αξία. Το δαχτυλίδι που φοράω το είχε σχεδιάσει ο μπαμπάς μου και έχει κάνει μόνο ένα κομμάτι που ήταν για μένα. Πέθανε το 2007, όταν ήμουν 32 χρονών.

Θα ήθελες να σε έβλεπε στο MasterChef;

Οποιοδήποτε παιδί έχει χάσει έναν γονιό, δεν πρόκειται να το ξεχάσει και ποτέ.

Πάνος Ιωαννίδης masterchef