MasterChef: Θα υπάρξει νέος κύκλος από την καινούρια σεζόν; Ο Πάνος Ιωαννίδης το έκανε γνωστό...

Τι θα γίνει τελικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef: Θα υπάρξει νέος κύκλος από την καινούρια σεζόν; Ο Πάνος Ιωαννίδης το έκανε γνωστό...

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ριάλιτι μαγειρικής του MasterChef και έκανε γνωστό αν θα υπάρξει νέος κύκλος από την καινούρια τηλεοπτική σεζόν.

Αρχικά βέβαια, ο γνωστός και αγαπημένος σεφ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή μαγειρικής. Ωστόσο, ανέφερε πως μέχρι στιγμής το κανάλι που διατηρεί στο Youtube, τον καλύπτει.

MasterChef Πάνος Ιωαννίδης

Η αποκάλυψη για το νέο κύκλο του MasterChef

Όσον αφορά το MasterChef αποκάλυψε πως είναι σχεδόν σίγουρο πως θα υπάρξει και πέμπτος κύκλος αφού, όλοι οι συντελεστές είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την μέχρι σήμερα πορεία του. .Ωστόσο, δείτε πότε θα γίνει ο τελικός.

Ανακοίνωση για το MasterChef της Δευτέρας

Τα λάθη στην τελευταία, για το φετινό MasterChef, ομαδική δοκιμασία θα κοστίσουν σε κάποιους, την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Οι σκέψεις πολλές, η αγωνία για το αποτέλεσμα μεγάλη, κάποιοι φτάνουν στην πηγή τόσο, μα τόσο κοντά αλλά δεν θα ξεδιψάσουν. Θα μείνουν με τη λαχτάρα της νίκης του επάθλου και πολύ σημαντικού τίτλου του Έλληνα ή της Ελληνίδας MasterChef. Κάποιοι θα βρεθούν στους 6 του τελικού!

STAR ανακοίνωση MasterChef

Με τους 4 χαμένους να βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, τα πράγματα δυσκολεύουν αφού για ακόμα μια φορά οι κριτές έχουν αποφασίσει να περάσουν δια πυρός και σιδήρου τους φετινούς διαγωνιζόμενους, μέχρι να βρεθεί ο νέος μάγειρας ή μαγείρισσα, που θα φέρει επάξια τον τίτλο Master Chef 4!

Σε αυτές τις τελευταίες μέρες, θα έλεγε κανείς ότι πραγματικά δοκιμάζονται οι ικανότητες και οι αντοχές εκείνων, που έχουν φτάσει μέχρι αυτό το δύσκολο σημείο. Ξεσπάσματα, απογοήτευση αλλά και άσχημη ψυχολογία θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.