Το Happy Day ανακοίνωσε την αλλαγή στον τελικό του MasterChef

Μεγάλη ανατροπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Happy Day ανακοίνωσε την αλλαγή στον τελικό του MasterChef

Μια αλλαγή στον τελικό του MasterChef, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί το Happy Day και η δημοσιογράφος της εκπομπής, Τίνα Μεσσαροπούλου. Θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή, που δεν έχει γίνει ξανά στο παιχνίδι.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό, ο τελικός που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου. Ωστόσο, λόγω του κορωνοϊού, δεν θα είναι ο ίδιος με τους προηγούμενους κύκλους.

MasterChef τελικός

«Έγιναν συσκέψεις και συνεχίζονται, για το κάτω από ποιες συνθήκες θα γίνει το τελευταίο μισάωρο το οποίο γίνεται ζωντανά και γίνεται και η ανακοίνωση του νικητή. Στον φετινό διαγωνισμό πέρα του ότι δεν υπήρχαν ταξίδια, δεν θα υπάρξει ούτε κοινό, ούτε πρώην παίκτες. Θα βρεθούν μόνο οι δυο φιναλίστ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου. Δείτε και ποιο πρόγραμμα θα πάρει την θέση του MasterChef, μετά το τέλος του.

Δείτε ωστόσο, ποιοι παίκτες φεύγουν από το MasterChef πριν τον μεγάλο τελικό

Σας το είχαμε γράψει πρώτοι εδώ πριν από αρκετές βδομάδες στο Youweekly.gr και σας το υπενθυμίζουμε πάλι σήμερα! Από το MasterChef αυτή την εβδομάδα δεν θα αποχωρήσει ούτε ένας, ούτε δυο αλλά τρεις κι έχουμε τα ονόματα που θα ανακοινώσουν οι κριτές!

Συγκεκριμένα στο σημερινό επεισόδιο MasterChef οι τρεις κριτές θα σοκάρουν τους 9 παίκτες αφού θα τους αποκαλύψουμε ότι... κάθε λάθος κοστίζει ακριβά και σημαίνει... αποχώρηση, ώστε να μείνει η τελική 6άδα!

Οι τρεις παίκτες που αποχωρούν από το MasterChef αυτή την εβδομάδα

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας μετά την αποχώρηση της Ντέμη, την πόρτα της εξόδου θα ακολουθήσει η Μαριάννα:

Masterchef spoiler αποχώρηση Μαρίαννα

Η Μαρλέν:

MasterChef  αποχώρηση Μαρλέν

Αλλά και ο Διονύσης:

Masterchef spoiler Διονύσης πρωϊός

Δείτε εδώ τι αποκάλυψε σήμερα η πρώην 22χρονη σύντροφος του Πρώιου!