MasterChef - Διονύσης Πρώιος: Αποκάλυψη "βόμβα" από την πρώην σύντροφο του

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef - Διονύσης Πρώιος: Αποκάλυψη

Αποκάλυψη "βόμβα" από την πρώην σύντροφο του Διονύση από το MasterChef. Η 22χρονη μίλησε στο Happy Day και έκανε γνωστό πως η Μάρλεν δουλεύει ως σεφ στο εστιατόριο του παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής.

Η 22χρονη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε σε πολλά άγνωστα περιστατικά, ενώ μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως η Μάρλεν δουλεύει ως σεφ στο εστιατόριο του παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής.

Η αποκάλυψη «βόμβα» της 22χρονης συντρόφου του Διονύση

«Δεν γνωριζόμασταν και πήγα στο bar του να του ζητήσω δουλειά. Άρχισε να μου λέει πως είμαι πολύ όμορφη και θα ήθελε να κάνουμε σχέση, στην αρχή ήμουν αρνητική γιατί ήταν περίεργο να κάνουμε κάτι εφόσον είναι αφεντικό μου. Ωστόσο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και είχαμε χάσει και οι δυο κάποιον δικό μας. Εκείνος το γιο του και εγώ το αγόρι μου. Δείτε ωστόσο και την φωτογραφία που έχει με τον νεκρό του γιο.

Μέναμε μαζί στην Βραζιλία και μετά μου είπε ότι θα μετακομίσει Ελλάδα. Και του είπα οκ εγώ θα μείνω εδώ, αλλά μου είπε ότι με θέλει μαζί του και είπε γιατί όχι.

Ήμουν χαρούμενη και χάρηκα ακόμα περισσότερο όταν μου είπε τον λόγο. Μου είπε ότι ήταν ένα σημάδι από τον γιο του γιατί εκείνος ήταν σεφ και ήθελε να πάει στο MasterChef.

Χάρηκα πολύ όταν τον είδα και άρχισα να κλαίω σαν μωρό. Από τους συμπαίκτες του ξέρω την Μάρλεν, η οποία εργάζεται και στο εστιατόριο του εδώ ως σεφ. Έχει περουβιανή κουζίνα.

'Έχουμε άλλη σχέση πλέον αλλά αγαπάμε ο ένας τον άλλο και είναι σαν οικογένεια μου εδώ. Του κάναμε έκπληξη για τα γενέθλια του και του φτιάχνω κάθε χρόνο την αγαπημένη τούρτα .

Είναι πολύ καλός σαν αφεντικό και είναι εκεί δίπλα και σε στηρίζει πάντα. Είναι πολύπλοκο να δουλεύουμε μαζί αλλά είναι το καλύτερο αφεντικό» είπε η 22χρονη.

Δείτε το βίντεο: