MasterChef: Η συγκινητική φωτογραφία του Διονύση με τον γιο του που έχει πεθάνει

Η μοναδική που έχει στο Facebook

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Η συγκινητική φωτογραφία του Διονύση με τον γιο του που έχει πεθάνει

Η συγκινητική φωτογραφία του Διονύση από το MasterChef με τον γιο του. Αυτή είναι και η μοναδική που έχει σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με το παιδί του που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Ο Μιχάλης Πρώιος έφυγε ξαφνικά από την ζωή στα 19 του χρόνια, μετά από ένα τροχαίο που είχε στη Μύκονο με το μηχανάκι του.

Ο Διονύσης έμαθε το δυσάρεστο γεγονός, ενώ είχε φτάσει στην Αργεντινή που μένει η οικογένεια του, για να δει τους συγγενείς του.

Η φωτογραφία του Διονύση με τον γιο του

Ο Διονύσης είχε αφήσει τον Μιχάλη, να κάνει διακοπές στη Μύκονο, χωρίς να φαντάζεται πως θα ζήσει αυτό τον εφιάλτη.

Πριν λίγο καιρό ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε τι έχει συμβεί και πως έζησε ο Διονύσης αυτή την οικογενειακή τραγωδία. Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε ποια θα είναι η νέα σειρά που θα πάρει την θέση του την επόμενη σεζόν.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν πολλά χρόνια, όταν ο παίκτης του MasterChef πήγε στο σπίτι του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο για να ζωγραφίσει τους τοίχους.

Έγιναν φίλοι καιεκείνη την περίοδο ο Διονύσης γνώρισε τη σύζυγό του και αργότερα απέκτησαν τον γιο τους Μιχάλη. Το ζευγάρι χώρισε και το παιδί το μεγάλωσε εκείνος.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του My Style Rocks είχε πει για αυτή την τραγωδία:

«Μετά από 19 χρόνια που το παιδί μεγάλωσε με αυτόν τον υπέροχο πατέρα και όχι με τη μαμά του, ο Διονύσης έφυγε για ένα ταξίδι στην Αργεντινή. Όλα αυτά τα χρόνια πήγαινε στην Αργεντινή για να δει τους δικούς του και επέστρεφε.

Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε "γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου".

Το παιδί του σκοτώθηκε στη στροφή απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά στη Μύκονο με μηχανάκι! Έφυγε το μηχανάκι και έπεσε στον γκρεμό και σκοτώθηκε. Ο Διονύσης ήρθε από την Αργεντινή ράκος να θάψει το παιδί του. Ήταν χάλια.

Ο γιος του έπαιζε ντραμς και του έκαναν την νεκρώσιμο ακολουθία με μπάντα. Το φέρετρο ήταν άσπρο και ο Διονύσης έβγαλε ένα σπρέι και έγραψε "ο πατέρας σου για πάντα”. Εγώ έκλαιγα δυο μέρες. Έθαψε το παιδί που αγαπούσε και ήθελε να του δώσει όσα δεν είχε αυτός στη ζωή του».

O Διονύσης πήγε στο MasterChef γιατί ήταν το όνειρο του γιο του και τον αναφέρει αρκετά στον διαγωνισμό. Ο ίδιος έχει μια και μόνο φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση:

MasterChef Διονύσης Πρωίος γιος