Έχετε δει τον Πάνο Ιωαννίδη με μαγιό; "Φέτα" οι κοιλιακοί του

Πόζαρε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έχετε δει τον Πάνο Ιωαννίδη με μαγιό;

Έχετε δει τον Πάνο Ιωαννίδη με μαγιό; "Φέτα" οι κοιλιακοί του κριτή του MasterChef. Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει με κοστούμια, όμως αυτή του η εμφάνιση είναι το κάτι άλλο και τρέλανε τις θαυμάστριες του στο Instagram.

Ο αγαπημένος κριτής και σεφ βρέθηκε στο νησί της Σαντορίνης και εκεί απόλαυσε όμορφες και χαλαρές στιγμές μαζί με φίλους του,

Μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης είχε μια συνάντηση έκπληξη κατά τη διάρκεια των διακοπών του, αφού βρέθηκε στην ίδια παρέα με τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα.

Στα social media ανέβηκε μια φωτογραφία στην οποία είδαμε το ζεύγος Τανιμανίδη να ποζάρει μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη και άλλους κοινούς τους φίλους. Εκεί είδαμε και τον κριτή για πρώτη φορά με το μαγιό του. . Δείτε και τι είπε για τον νέο κύκλο του MasterChef.

Δείτε την ανάρτηση:

Πάνος Ιωαννίδης

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο που τον "τσάκισε"

Ο Πάνος Ιωαννίδης μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε, δε δίστασε και μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο που τον "τσάκισε". Ο γνωστός κριτής του MasterChef, αναφέρθηκε στον χαμό του αγαπημένου του πατέρα και σχολίασε το πόσο πολύ θα ήθελε να τον έχει κοντά του.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στο γνωστό ριάλιτι μαγειρικής, ο Πάνος Ιωαννίδης έχει καταφέρει να "κλέψει" τις εντυπώσεις και να κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, και συγκεκριμένα του γυναικείου κοινού.

Ο γοητευτικός σεφ σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια που φοράει και θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς σημαίνουν γι΄αυτόν

Αυτά είπε ο Πάνος Ιωαννίδης για τον θάνατο που τον "τσάκισε"

Το δαχτυλίδι και το σκουλαρίκι είναι τα πιο χαρακτηριστικά αξεσουάρ σου.

Κάποια έχουν συναισθηματική αξία. Το δαχτυλίδι που φοράω το είχε σχεδιάσει ο μπαμπάς μου και έχει κάνει μόνο ένα κομμάτι που ήταν για μένα. Πέθανε το 2007, όταν ήμουν 32 χρονών.

Θα ήθελες να σε έβλεπε στο MasterChef;

Οποιοδήποτε παιδί έχει χάσει έναν γονιό, δεν πρόκειται να το ξεχάσει και ποτέ.

Πάνος Ιωαννίδης masterchef