MasterChef: Τα πάνω κάτω στο παιχνίδι - Αυτές είναι οι αλλαγές που θα γίνουν

O κορωνοϊός "χτυπά" και το ριάλιτι μαγειρικής

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef: Τα πάνω κάτω στο παιχνίδι - Αυτές είναι οι αλλαγές που θα γίνουν

Η πανδημία του κορωνοϊου έχει αναστατώσει και τις νέες εκπομπές στην τηλεόραση. Το MasterChef δεν γλίτωσε από τις αλλαγές και τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από εδώ και μπρος. Στο Ευτυχείτε έγιναν οι αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, η εκπομπή θέλει να ξεκινήσει τα γυρίσματα στις 30 Νοεμβρίου και να διαρκέσουν μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Η παραγωγή θα ετοιμάσει αιτήσεις για όσους δεν μένουν στην Αθήνα ώστε να μπορούν να μετακινηθούν με ασφαλές τρόπο και στην συνέχεια θα περιορίσουν τις εξωτερικές δοκιμασίες που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως οι δοκιμασίες θα είναι express σύμφωνα και με τη λογική του Big Brother. Δείτε πληροφορίες για την έναρξη του παιχνιδιού.

Αφοπλιστική η Κατερίνα Λένη για το Mastercher - «Δεν γλείφω εκεί που φτύνω»

Η Κατερίνα Λένη ήταν καλεσμένη χθες το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και για ακόμα μία φορά ήταν αφοπλιστική με τις δηλώσεις της για το MasterChef. Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να έχει επαφή με τους παίκτες καθώς δεν «γλείφει εκεί που φτύνει».

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του περσινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε στην πορεία της στο παιχνίδι αλλά και στη στάση που κράτησε απέναντι στους παίκτες της.

Αυτά είπε η Κατερίνα Λένη για το MasterChef

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έλεγα τα ίδια και χειρότερα πράγματα μέσα στο MasterChef. Είμαι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος και όσοι με γνωρίζουν θα πουν ότι είμαι και ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Με τους ευγενικούς, παρακαλώ. Με αυτούς που δεν είναι ευγενικοί αλλά είναι δήθεν, κουτοπόνηροι, ανήθικοι και ανέντιμοι, δεν μπορώ. Μου γυρίζουν τα μάτια.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω με κανέναν από τους παίκτες. Γιατί εκεί που φτύνω δεν ξανά γλύφω. Δεν θα πω εύκολα κάποια πράγματα ούτε είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Έχω ζυγίσει, τα έχω ξαναζυγίσει τα πράγματα αλλά για να πω ότι εσύ δεν μου κάνεις σαν άνθρωπος, θα έχει τελειώσει.

Σε ένα παιχνίδι θεωρώ, ναι, ότι βγαίνουν οι πραγματικοί χαρακτήρες. Εάν φοράς μια μάσκα, πόσο θα την φορέσεις;», σχολίασε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη. Δείτε εδώ και μία μεγάλη αλλαγή που έκανε η Κατερίνα Λένη στην εμφάνισή της.