Masterchef: Η αλλαγή που έκανε η Κατερίνα Λένη - Τις "πάτησε" όλες

Πώς είναι η πρώην παίκτρια έναν χρόνο μετά;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef: Η αλλαγή που έκανε η Κατερίνα Λένη - Τις

Η Κατερίνα Λένη είναι από εκείνες τις παίκτριες του Masterchef που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ. Οι μαγειρικές της ικανότητες καθώς και ο εξαιρετικά εκρηκτικός της χαρακτήρας είναι οι λόγοι που έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη παίκτρια. Έναν χρόνο μετά, η Κατερίνα Λένη αποφασίζει να μας εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της και αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο την ομορφιά της.

Η πρώην παίκτρια του μαγειρικού ριάλιτι αποχωρίστηκε το καστανόξανθο μαλλί της και εισήλθε στο κλαμπ των... μελαχρινών! Ομολογουμένως, της πάει πολύ και τονίζει πολύ όμορφα τα γαλάζια μάτια της. Αγνώριστη η Κατερίνα!

Δείτε παρακάτω την Κατερίνα Λένη έναν χρόνο μετά

Κατερίνα Λένη Masterchef αλλαγή στα μαλλιά της

Κατερίνα Λένη Masterchef αλλαγή

Ευτυχείτε: Η πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας Λένη στη κουζίνα της εκπομπής!

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινουργου Ευτυχείτε θα βρίσκεται αυτή τη τηλεοπτική σεζόν η πρώην παίκτρια του Master Chef Κατερίνα Λένη!

Μια από τις ενότητες της εκπομπής είναι και η μαγειρική, στην οποία μέχρι τώρα δεν είχε κάποιον μόνιμο σεφ και τώρα βρέθηκε και θα είναι από το MasterChef 4!

H Kατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι η νέα συνεργάτιδά της θα είναι η Κατερίνα Λένη και σήμερα (21/9) έκανε την πρώτη της εμφάνιση.

Για την πρώτη της εμφάνιση, η πρώην παίκτρια του MasterChef, επέλεξε να μαγειρέψει και να παρουσιάσει στο κοινό παραδοσιακή κοτόπιτα. Δείτε τις πρόσφατες καυστικές δηλώσεις της Κατερίνας Λένη για τους πρώην συμπαίκτες της.

Κατερίνα Λένη ευτυχείτε

Αγνώριστη η Κατερίνη Λένη από το MasterChef - Έτσι δεν την έχεις ξαναδεί

Είδαμε μια φωτογραφία της Κατερίνας Λένη από τα παλιά και δεν το πιστεύαμε. Η πρώην παίκτρια του MasterChef, η οποία τράβηξε τα περισσότερα σχόλια και ενδιαφέρον, ήταν αγνώριστη σε σχέση με το σήμερα. Έτσι δεν την έχεις ξαναδεί.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η μαγείρισσα, ήρθε πολύ κοντά με τους θαυμαστές της και πολύ συχνά μοιράζεται μαζί τους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Πριν από λίγες ώρες, η Κατερίνα Λένη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως ήταν εμφανισιακά στο παρελθόν, πολύ πριν την δούμε στο παιχνίδι μαγειρικής.

Στην φωτογραφία είχε ποζάρει με μαύρο μίνι φόρεμα, που "αγκάλιαζε" στην σιλουέτα της.

Κατερίνα Λένη αγνώριστη