Master Chef: Ξαναχτυπά η Κατερίνα Λένη - "Εγώ εκεί που φτύνω δεν ξαναγλείφω!"

Όλα όσα είπε για τους πρώην συμπαίκτες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Master Chef: Ξαναχτυπά η Κατερίνα Λένη -

Χαμό προκαλεί ξανά με τις δηλώσεις της η πρώην παίκτρια του Master Chef, Κατερίνα Λένη! Η παίκτρια του show αποκάλυψε πως δεν θέλει να πάει στα μαγαζιά που δουλεύουν οι πρώην συμπαίκτες της!

Στα σοκάκια της Νάξου συνάντησε η κάμερα του Happy Day την Κατερίνα Λένη, η οποία προκάλεσε αίσθηση με την συμμετοχή της στο Master Chef. Η ίδια μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

Η Κατερίνα Λένη ανέφερε για την συμμετοχή της στο Master Chef αλλά και το χειρουργείο που έκανε: «Δεν ήταν όλοι ηλίθιοι στο παιχνίδι, ήταν πανηλίθιοι. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, πρόλαβα να επιστρέψω στην Γερμανία και μετά το lockdown χρειάστηκε να κάνω ένα χειρουργείο στο δεξί μου το χέρι. Λόγω δουλειάς σαν κομμώτρια όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ένα πρόβλημα στον αντίχειρα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί.»

«Στο δωμάτιο στο Master Chef κοιμήθηκα το πρώτο βράδυ. Έπειτα μεταφέρθηκα στο σαλόνι, στον καναπέ και μετά ανέβηκα στο ρετιρέ. Υπήρχαν αρκετά άτομα που δεν τα πάνε καλά με την καθαριότητα. Όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα είναι αυτόματη κίνηση να πατάς το καζανάκι.»

Για επικριτικά σχόλια που δέχθηκε είπε: » Η εικόνα αυτή δεν δόθηκε μόνη της, συνέβαλα κι εγώ. Βγαίνοντας από το παιχνίδι και βλέποντας τα επεισόδια, ναι ήμουν πολύ εκρηκτική. Το ποια είναι η πραγματική Κατερίνα θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Υπήρχαν αρκετά ακραία μηνύματα που έλαβα δηλαδή να αρρωστήσω, να πεθάνω.. Άσχημα μηνύματα. Δεν χρειάστηκα ψυχολόγο, είμαι μεγάλο κορίτσι και νομίζω ότι μπορώ να το διαχειριστώ.»

«Εύχομαι σε όλα τα παιδιά τα καλύτερα αλλά δεν θα πάω να τους δω όλους. Εγώ εκεί που φτύνω δεν ξαναγλείφω.»

Ντοκουμέντο από το νέο βήμα Μαρίας Μπέη - Δημήτρη Μπέλλου μετά το MasterChef

Ένα νέο βήμα στην τηλεόραση κάνουν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος, μετά τη συμμετοχή τους στο MasterChef. Μάλιστα, «έσκασε» το πρώτο ντοκουμέντο μέσα από την κουζίνα τους.

Συγκεκριμένα, από τις 7 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι θα μαγειρεύει στην κουζίνα του Happy Day και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο.

Οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής βρίσκονται στο πλατό κάνοντας πρόβες, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε, για πρώτη φορά, την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο στην κουζίνα του Happy Day.