Ξανθιά, ίδια με τη Δέσποινα στα πρώτα της βήματα - Η Βανδή αποθεώνει το νέο look της κόρης της Μελίνας

Σαν δύο σταγόνες νερού!

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να βλέπουμε και γενικότερα να ακούμε από πολλά μέσα, πως η Δέσποινα Βανδή είναι στα καλύτερα της, με τον έρωτα του Βασίλη Μπισμπίκη να την έχει ανανεώσει φουλ.

Το ίδιο ανανεωμένη όμως βλέπουμε και την κόρη της τραγουδίστριας, τη Μελίνα Νικολαϊδη, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και πλέον ζει στο Λονδίνο, εκεί όπου σπουδάζει θέατρο.

Expand player

Η νεαρή κοπέλα, όσο μεγαλώνει αρχίζει και μοιάζει περισσότερο στη μαμά της, τόσο εξωτερικά όσο και στον γενικότερα αέρα, που αποπνέει.

Φυσικά, η αλλαγή αυτή της Μελίνας οφείλεται και στον έρωτα, που έχει βρει στον κούκλο σύντροφό της (δείτε εδώ πόα χρόνια διαφοράς έχουν), ο οποίος μάλιστα είναι και γυμναστής της μαμάς της (δείτε εδώ το ζευγάρι χέρι χέρι στην πρώτη δημόσια τους έξοδο).

Να τονίσουμε εδώ, πως η Δέσποινα φυσικά και γνωρίζει για τη σχέση αυτή και αν κρίνουμε από πρόσφατες δηλώσεις της θέλει να είναι δίπλα στα παιδιά της με ουσιαστικό τρόπο, καθώς η ίδια μεγάλωσε αρκετά συντηρητικά.

«Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω πίσω, να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί, στις όποιες δυσκολίες περνούσε και να του πω: «Μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα»… Όλοι μας περνάμε δύσκολα. Η ζωή δεν είναι εύκολη, όλοι κάνουμε μία διαδρομή. Δεν πρέπει να αφήνεσαι και να χάνεσαι αλλά να κοιτάζεις μπροστά», είχε πει η Δέσποινα Βανδή.

Η Μελίνα λοιπόν, διαμορφώνει ακόμα τον εαυτό της και μάλιστα δοκίμασε και ένα ξανθό look, το οποίο της πάει πάρα πολύ με την μαμά της να είναι η πρώτη και μεγαλύτερη θαυμάστριά της.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή με το νέο look στα μαλλιά της κόρης της

«My baby gir», έγραψε στη φωτογραφία η Δέσποινα Βανδή.

Να τονίσουμε, πως μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ, συγκεκριμένα με την περίοδο, που η Δέσποινα είχε ξανθά μαλλιά, όπως στην έναρξη, που έκανε το 2004 στο Rex.

Ένα look, που είχε κρατήσει και στην απονομή πλατινένιου για τον δίσκο "Στην αυλή του παραδείσου" το 2004, όπου η Δέσποινα συνοδευόταν από τον πατέρα της Μελίνας, Ντέμη Νικολαϊδη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα "έσπασε" ως το πρωί ο Μπισμπίκης σε γνωστό νυχτερινό κέντρο - Με διαφορετική παρέα και χωρίς την Βανδή

Τον αγκάλισε, τον φίλησε, αλλά δεν ήταν ο Μπισμπίκης - Ο άντρας στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στην βραδινή της έξοδο