Τα "έσπασε" ως το πρωί ο Μπισμπίκης σε γνωστό νυχτερινό κέντρο - Με διαφορετική παρέα και χωρίς την Βανδή

Προτίμησε να περάσει αλλού το Σάββατο κι όχι εκεί που εμφανίζεται η αγαπημένη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Αυτοκόλλητοι είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι από την στιγμή που αποκάλυψαν την σχέση τους, είναι συνεχώς μαζί και δεν κρύβουν στιγμή τον έρωτά τους. Μάλιστα, παρά τον περιορισμένο χρόνο τους, τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια πολύ συχνά πηγαίνουν να θαυμάσουν ο ένας τον άλλον στις εμφανίσεις τους.

Ειδικά ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο νούμερο ένα φαν της Δέσποινας Βανδή και συνεχώς βρίσκεται πρώτο τραπέζι πίστα στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδά (δείτε εδώ μια σχετική φωτογραφία). Ωστόσο χθες, 2/12, ο ηθοποιός διάλεξε να περάσει το Σάββατο του σε άλλα μπουζούκια κι όχι σε αυτά που εμφανίζεται η αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly τον απαθανάτισε στο κέντρο όπου τραγουδά η Πάολα με τον Γιάννη Πλούταρχο και μάλιστα χθες ήταν η μεγάλη πρεμιέρα του σχήματος.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μάλιστα βρέθηκε από νωρίς στο Fever για να απολαύσει το νέο αυτό πρόγραμμα έχοντας για παρέα τον καλό του φίλο Φώτη Ζογλοπίτη, πρώην σύζυγο της Πάολα. Ο αγαπημένος ηθοποιός έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή του στο νυχτερινό κέντρο, διασκεδάζοντας με το πρόγραμμα των καλλιτεχνών, ανάμεσά τους και η Άσπα αλλά και ο Αναστάσιος Ράμμος που συμμετέχουν στο σχήμα.

Μάλιστα, σε ένα από τα τραπέζια τον Γιώργο Αρσενάκο αλλά και τον Νίκο Μακρόπουλο.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο του Βασίλη Μπισμπίκη

φωτογραφίες από την έξοδο του Βασίλη Μπισμπίκη 

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο του Βασίλη Μπισμπίκη 

«Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα! Οι άνθρωποι αλλάζουν, οπότε μοιραία και οι σχέσεις. Όταν ζεις παθητικά είναι σίγουρο ότι θα βρεθείς σε ψυχολογικά αδιέξοδα. Το συναίσθημα με αφύπνισε και κατάλαβα πως είχε έρθει πια η ώρα για αλλαγή.

Μου κάνει εντύπωση που –παρά τους κανόνες, τα στερεότυπα κι όλα αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου επειδή έτσι μεγάλωσες– αποφάσισες να το ζήσεις. Κοίταξε, δεν έγινε έτσι ξαφνικά. Δεν πάρθηκε αυτή απόφαση μέσα σε μία μέρα. Είχα κι εγώ τις αγωνίες και τις αντιστάσεις μου, αλλά έβλεπα ότι αυτό το πράγμα έρχεται με φορά πάνω μου. Δεν μπορούσα να το παλέψω ούτε να αντισταθώ, οπότε έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Ή να το ζήσω ή να το αφήσω. Δεν ήθελα να το αφήσω», είχε εξομολογηθεί η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της (διαβάστε την εδώ όλη).