Την αποθέωσε - Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή που δημοσίευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης από την πρεμιέρα της

Το τρυφερό σχόλιο του ηθοποιού για την αγαπημένη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Την αποθέωσε - Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή που δημοσίευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης από την πρεμιέρα της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη, τον οποίο γνώρισε όταν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη.

«Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα! Οι άνθρωποι αλλάζουν, οπότε μοιραία και οι σχέσεις. Όταν ζεις παθητικά είναι σίγουρο ότι θα βρεθείς σε ψυχολογικά αδιέξοδα. Το συναίσθημα με αφύπνισε και κατάλαβα πως είχε έρθει πια η ώρα για αλλαγή.

Μου κάνει εντύπωση που –παρά τους κανόνες, τα στερεότυπα κι όλα αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου επειδή έτσι μεγάλωσες– αποφάσισες να το ζήσεις. Κοίταξε, δεν έγινε έτσι ξαφνικά. Δεν πάρθηκε αυτή απόφαση μέσα σε μία μέρα. Είχα κι εγώ τις αγωνίες και τις αντιστάσεις μου, αλλά έβλεπα ότι αυτό το πράγμα έρχεται με φορά πάνω μου. Δεν μπορούσα να το παλέψω ούτε να αντισταθώ, οπότε έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Ή να το ζήσω ή να το αφήσω. Δεν ήθελα να το αφήσω», είχε εξομολογηθεί η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της (διαβάστε την εδώ όλη).

Βέβαια, μεγάλη επιτυχία έχει και στα επαγγελματικά της, μιας και την Παρασκευή 25/11 είχε πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με τις ΜΕΛΙSSES (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τον φακό του YOU). Φυσικά, ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος πήγε να απολαύσει την αγαπημένη του.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης με την Δέσποινα Βανδή

Μάλιστα, το μεσημέρι της Δευτέρας 28/11 ο ηθοποιός προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για την Δέσποινα Βανδή, την οποία απαθανάτισε πάνω στην πίστα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στα story του στο instagram μια φωτογραφία της και έγραψε χαρακτηριστικά: «My star (το αστέρι μου)».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης με την Δέσποινα Βανδή