Εκείνη τραγουδούσε με φουλ στενό ολόσωμο και εκείνος από κάτω... - Η αντίδραση του Μπισμπίκη στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή

Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα τραπέζια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκείνη τραγουδούσε με φουλ στενό ολόσωμο και εκείνος από κάτω... - Η αντίδραση του Μπισμπίκη στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή

Πρεμιέρα στο Έναστρον έκανε το βράδυ της Παρασκευής 25/11 η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες και την Τάνια Μπρεάζου. Όπως ήταν λογικό το νυχτερινό κέντρο γέμισε και στα πρώτα τραπέζια έκατσε ο Βασίλης Μπισμπίκης μαζί με καλούς τους φίλους, με σκοπό να την στηρίξουν.

Ο σύντροφός της όποτε είναι ελεύθερος από επαγγελματικές υποχρεώσεις, συχνά δίνει το παρών στις νυχτερινές εμφανίσεις της τραγουδίστριας, αφού είναι και ο νούμερο ένα θαυμαστής της.

 Δέσποινα Βανδή πρεμιέρα Έναστρον

Χθες λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης έκατσε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια μαζί και με τον Μανώλη Κονταρό, ο οποίος είναι στενός τους φίλος και πολλές φορές έχει μιλήσει για το ενδεχόμενο να τους παντρέψει.

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μάλιστα στον φακό του youweekly.gr που βρέθηκε στην πρεμιέρα για να απαθανατίσει όλα όσα συνέβησαν.

 Δέσποινα Βανδή  Μιχάλης Κονταρός Βασίλης Μπισμπίκης Έναστρον

 Δέσποινα Βανδή  Βασίλης Μπισμπίκης Έναστρον

Στο διαδίκτυο ωστόσο, κυκλοφορεί και ένα βίντεο με πρωταγωνιστεί τον ίδιο, να αντιδρά με το που βλέπει την Δέσποινα Βανδή να ανεβαίνει στην σκηνή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης που ήταν όρθιος όλη την ώρα που εκείνη τραγουδούσε, σιγοτραγουδούσε μαζί της ενώ κάθε φορά που αντάλλαζαν βλέμματα εκείνος την κοιτούσε και "έλιωνε" (δείτε κοινές φωτογραφίες τους με "καυτά" φιλιά στο στόμα).

Το βίντεο με τον Μπισμπίκη στην πρεμιέρα της Βανδή

«Ήαν κάτι που υπήρχε. Ένας ηλεκτρισμός. Υπήρχε όλη αυτή η ζεστασιά στην ψυχή. Από το να κοιτάς τον άλλον μέχρι να επικοινωνείτε. Δεν καταλαβαίναμε ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά νιώθαμε ότι κάτι συμβαίνει. Εγώ δηλαδή δεν το ήξερα. Εκείνος, από την άλλη, έλεγε ότι ήταν σίγουρος. Εγώ σκεφτόμουν ότι μπορεί όσο τον γνώριζα καλύτερα να χανόταν ο ενθουσιασμός και ο θαυμασμός. Αλλά δεν συνέβη αυτό το πράγμα και αυτό που ένιωθα όλο και δυνάμωνε.

Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα οικειότητα. Νομίζω ότι αυτό που μας ένωσε τόσο δυνατά με τον Βασίλη ήταν η αλήθεια μας. Στην αρχή κάναμε παρέα. Δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι, πέρασε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Και σε αυτή την παρέα που κάναμε αισθανόμασταν ότι κουμπώνουμε ολοένα και περισσότερο. Είναι πολλά τα κοινά μας», είχε πει η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη της στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το περιοδικό Down Town σχετικά με την γνωριμία τους.