Την φιλούσε στο στόμα και την πλάτη - Οι παθιασμένες φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

Από το ταξίδι τους στην Ρώμη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν έναν όμορφο έρωτα που πολλοί θα ζήλευαν. Όπως άλλωστε έχει εξομολογηθεί η τραγουδίστρια πιστεύει πως την τον έχει στείλει ο Θεός, μιας και στο πλευρό του νιώθει γεμάτη και πολύ ευτυχισμένη.

Το ζευγάρι λοιπόν, πρόσφατα ταξίδεψε στην όμορφη Ρώμη για να περάσει λίγες ημέρες ηρεμίας, αλλά και να ζήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα των paparazzi που τους κυνηγούν σε κάθε τους βήμα (δείτε την αντίδραση τους όταν τους "τσάκωσαν" στο αεροδρόμιο).

Τόσο λοιπόν ο Βασίλης Μπισμπίκης όσο και η Δέσποινα Βανδή, δημοσίευσαν στα προφίλ τους στο Instagram δυο πολύ τρυφερές φωτογραφίες που αποδεικνύουν που ο έρωτας τους είναι πολύ δυνατός.

Οι φωτογραφίες Μπισμπίκη - Βανδή από την Ρώμη

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία η τραγουδίστρια κάθεται στα πόδια του και εκείνος της δίνει ένα φιλί στην πλάτη, ενώ από την άλλη η Δέσποινας δημοσίευσε φωτογραφία που ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης Ρώμη

Η απάντηση της Δέσποινας στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου με τον Μπισμπίκη

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, για την 18χρονη κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη που έφυγε για σπουδές υποκριτικής στην Αγγλία, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Ο γάμος επί της ουσίας δεν έχει καμία σημασία πια. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δυο άνθρωποι μαζί. Αν ο Βασίλης μου έλεγε ότι πρέπει να παίξουμε μαζί στο θέατρο, κάποια στιγμή αργότερα μπορεί και να το έκανα.

Πραγματικά έχω αγαπήσει το θέατρο. Σέβομαι και υποκλίνομαι στο ταλέντο των ηθοποιών. Και επειδή μου αρέσει πολύ ο Βασίλης ως σκηνοθέτης θα ήθελα πολύ να παίξω σε μια παράσταση που θα με σκηνοθετήσει» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.