Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλούσε στην κάμερα ενώ το "Πρωινό" γελούσε - Η Δέσποινα Βανδή έφυγε τρέχοντας

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλούσε στην κάμερα ενώ το

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν για τα καλά τον έρωτά τους καθώς πλέον δεν δίστάζουν να δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον σε αντίθεση με παλιότερα που είχαμε δει τον γνωστό ηθοποιό να ξεσπά εναντίον των δημοσιογράφων -δείτε εδώ τί είχε συμβεί.

Φυσικά, οι δυο τους είναι πολύ καλά και στα επαγγελματικά τους μιας και την γνωστή τραγουδίστρια την βλέπουμε σε ρόλο κριτή στο J2US ενώ από την άλλη ο ηθοποιός δέχεται άκρως αποθεωτικά σχόλια στο Twitter για την ερμηνεία του στη νέα σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει» -δείτε εδώ αναλυτικά.

Μεταξύ άλλων, η κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό» "τσάκωσε" το ζευγάρι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την αναχώρησή τους. Όπως παρακολουθήσαμε η Δέσποινα Βανδή δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση και απομακρύνθηκε από τις κάμερες.

Φυσικά, στο πλατό της εκπομπής οι περισσότεροι ξεκαρδίστηκαν με τις δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και τα περιάγματα που του έκανε ο Γρηγόρης Μπάκας. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία με αφορμή το 3ήμερο ενώ λίγο νωρίτερα είδαμε και την Φαίη Σκορδά να αποκαλύπτει το πού θα ταξιδέψει με τα παιδιά της.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη

«Η Δέσποινα για εμένα είναι...» - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την Βανδή

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, με αφορμή τα όλα όσα είπε εκείνη για τον ίδιο στην Super Κατερίνα.

Είναι δύσκολη η αλήθεια;

Φυσικά και είναι. Θέλει μια διαχείριση πότε επιλέγεις να είσαι ειλικρινής και αληθινός. Να μη γίνεσαι κυνικός, εννοώ.

Εσείς έχετε επιλέξει να είστε αληθινός;

Ναι. Η αλήθεια ή οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στη ζωή συμβαίνουν πάντα βίαια.

Αντέχετε τις αλλαγές;

Τις αντέχω ή τουλάχιστον, αυτό έχει δείξει η ζωή μου

Στη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για εσάς με τα ωραιότερα λόγια που θα μπορούσε να πει ένας ερωτευμένος άνθρωπος για το σύντροφό του. Εσείς τι αγαπάτε σε εκείνη;

Θα σας πω αυτό μόνο: Η Δέσποινα για εμένα είναι ουρανός! Μέσα στην καθημερινότητά μου, μέσα σε αυτή την τρέλα, είναι ο ουρανός μου.

Η ερωτική εξομολόγηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την Δέσποινα Βανδή