Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πού θα πάει ταξίδι το 3ήμερο μαζί με τους γιους της

Πετούσε από την χαρά της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πού θα πάει ταξίδι το 3ήμερο μαζί με τους γιους της

Το πρωί της Πέμπτης (27/10) μια ακόμη εκπομπή του «Πρωινού μας» ξεκίνησε όπου όπως είδαμε την Φαίη Σκορδά να είναι άκρως ευδιάθετη και όχι άδικα μιας και πλησιάζει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Φυσικά, η γνωστή παρουσιάστρια από τον ενθουσιασμό της δεν δίστασε να αποκαλύψει τί πρόκειται να κάνει μιας και είναι μια πολύ καλή δικαιολογία προκειμένου κάποιος να κάνει μαι εξόρμηση.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά στον αέρα της εκπομπής, «Πρωινό μας»

Μεταξύ άλλων, όλο κέφι και χαρά η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ εξομολογήθηκε πως θα επισκεφτεί την Ρώμη μαζί με τους δυο γιους της, όπου τους έχει τεράστια αδυναμία. Μάλιστα, εχθές ο γιος της, Δημήτρης είχε την γιορτή του -δείτε εδώ τις τρυφερές ευχές της στον αέρα της εκπομπής.

"Με κάνεις ρεζίλι" - Η απρόσμενη αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον γιο της στον αέρα της εκπομπής της

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας μίλησε το πρωί της Τρίτης 13/9 ο Γιώργος Μαζωνάκης και με αφορμή την συνέντευξη αυτή, που αφορούσε το ζεϊμπέκικο της μητέρας του, η Φαίη Σκορδά προχώρησε σε μια απρόσμενη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον μεγάλο της γιο, Γιάννη Λιάγκα και αποκάλυψε κάτι που της έχει πει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, η ίδια δε μπορούσε να κρύψει τη περηφάνια της, όμως, αυτό έφερε τον γιο της σε δύσκολη θέση και μάλιστα την έβαλε στη θέση της.

«Μαμά σε παρακαλώ, μη φωνάζεις "Γιάννη πασά μου" και σε ακούει όλος ο κόσμος. Με κάνεις ρεζίλι, δεν το καταλαβαίνεις;», είπε η Φαίη Σκορδά.