Χαρές στην οικογένεια της Φαίης Σκορδά - Τα τρυφερά λόγια στον αέρα του "Πρωινού μας"

«Κερνάω καφέ σε όλη την παρέα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια της Φαίης Σκορδά - Τα τρυφερά λόγια στον αέρα του

Χαρές έχει στην οικογένεια της η Φαίη Σκορδά και το αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής "Πρωινό μας" σήμερα, Τετάρτη 26/10, λέγοντας με χαρά πως κερνάει όλους τους συνεργάτες της καφέ.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει δυο λόγους να χαίρεται σήμερα. Ο πρώτος είναι ο γιος της Δημήτρης (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) και ο δεύτερος είναι ο πατέρα της, οι οποίοι σήμερα έχουν την ονομαστική τους εορτή.

Τα τρυφερά λόγια της Φαίης Σκορδά για τον γιο και τον πατέρα της

«Καλημέρα χρόνια πολλά, χρόνια πολλά στην όμορφη Θεσσαλονίκη στο Δημήτρη στη Δήμητρα χρόνια πολλά μπαμπάκα μου. Χρόνια πολλά λατρεία μου όμορφη μεγάλη. Κερνάω καφέ σε όλη την παρέα» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ.

Τι δουλειά κάνει ο πατέρας της Φαίης Σκορδά

H Φαίη Σκορδά μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κάνει μία εντυπωσιακή καριέρα στην ελληνική τηλεόραση, με διαρκή παρουσία στην πρωινή ζώνη των μεγαλύτερων καναλιών.

Η παρουσιάστρια έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, ενώ δε θα μπορούσε να καταφέρει τίποτα αν δεν είχε στο πλευρό του, τους δικούς της ανθρώπους που τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Στήριγμά της, ανέκαθεν ήταν οι γονείς της. Η παρουσιάστρια, γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη.

Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη (δείτε τον εδώ), ο οποίος είναι επίσης ακτινολόγος, σαν τον μπαμπά του. Η Φαίη είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και γι' αυτό κάθε καλοκαίρι περνάει πολύ χρόνο στο Κιλκίς.

Φαίη Σκορδά μπαμπάς