Τον είχαμε δει μόνο στον γάμο της με τον Λιάγκα - Η ομοιότητα της Φαίης με τον αδερφό της Νότη Σκορδά

Δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τον είχαμε δει μόνο στον γάμο της με τον Λιάγκα - Η ομοιότητα της Φαίης με τον αδερφό της Νότη Σκορδά

Στη Χαλκιδική κάνει τις διακοπές της αυτές τις ημέρες η Φαίη Σκορδά, εκεί όπου έχει το εξοχικό της και κάνει τα μπάνια της μαζί με τα δύο αγόρια της σε ένα ησυχαστήριο, που είναι αρκετά κοντά και στον τόπο καταγωγής της Φαίης, στο Κιλκίς.

Το πατρικό της και τους γονείς της εκεί η παρουσιάστρια επισκέπτεται συχνά, μιας και έχει πολύ όμορφες αναμνήσεις, ενώ παράλληλα θέλει να έχουν και πιο ξέγνοιαστες εικόνες τα παιδιά της, όπως είχε και εκείνη με τον αδερφό της.

Ο ένας και μοναδικός αδερφός της Φαίης Σκορδά

Να θυμίσουμε εδώ, πως έχει μόνο έναν αδερφό τον Νότη Σκορδά, ο οποίος είναι ακτινολόγος στο επάγγελμα και σήμερα έχει την ηλικία των 44 ετών.

Νότης Σκορδάς
Αδερφός Φαίης

Ο όρος που έβαλε η Φαίη Σκορδά στον Γιώργο Λιάγκα και τον τήρησε όταν της ζήτησε να παντρευτούν

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έζησαν κάποτε έναν υπέροχο έρωτα, κάτι που δεν κατέληξε μεν καλά, καθώς το 2016 πήραν διαζύγιο, ωστόσο όταν γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν, είχαν απασχολήσει τη showbiz.

«Είναι δύσκολη η Φαίη Σκορδά. Εμένα μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες. Μου αρέσουν δηλαδή οι γυναίκες που έχουν το στυλ της κυρίας Σκορδά υπό την έννοια ότι είναι επιθετικές και έχουν ενδιαφέρον. Αλίμονο στις γυναίκες που δεν είναι επιθετικές.

Που δεν περιμένεις τίποτα διαφορετικό και ανατρεπτικό από αυτές. Ενώ η Φαίη ας πούμε, αν είσαι είτε στην δημοσιογραφική της ομάδα, είτε συνεργάζεσαι ή είσαι ο σύντροφος της περιμένεις κάθε μέρα ή κάθε νύχτα και μια έκπληξη, γιατί είναι μια δυναμική και ανατρεπτική γυναίκα», δήλωνε τότε ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαρία Σταματέρη να λέει πως κάπως έτσι ξεκινούν οι πιο μεγάλοι έρωτες.

Η Φαίη Σκορδά είχε πει μερικά χρόνια αργότερα στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς». Αυτό που τη γοήτευσε περισσότερο στον Γιώργο... «Με ιντρίγκαρε πάρα πολύ ότι αυτό που πίστευα για τον Γιώργο δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Φαίη Γάμος

Όταν τον πρωτογνώρισα πίστευα ότι ήταν ένας άνθρωπος απόλυτος, που δεν κάνει δεύτερες σκέψεις και ό,τι σκέφτεται το λέει. Αυτό καμιά φορά μπορεί να είναι άκομψο γιατί έχουμε όλοι μάθει να φιλτράρουμε αυτά που λέμε, μου έκανε λίγο ξερόλας, λίγο αγριεμένος. Γνωρίζοντάς τον είδα ότι είναι διαφορετική η ψυχή του, διαφορετικός άνθρωπος, είδα ένα μωρό. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ τρυφερός καμία σχέση με αυτό που φαίνεται και αυτό με εξέπληξε».