Διακοπές στην Κασάνδρα Χαλκιδικής για την Φαίη Σκορδά λίγο πριν βγει στον αέρα η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Έτσι θα περάσει το υπόλοιπο των διακοπών της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διακοπές στην Κασάνδρα Χαλκιδικής για την Φαίη Σκορδά λίγο πριν βγει στον αέρα η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως η Φαίη Σκορδά μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια που ήταν στον ΑΝΤ1 ανακοίνωσε πως αποχώρησε από τον σταθμό. Πλέον και μετά από την επίσημη ανακοίνωση, η γνωστή αλλά η γνωστή παρουσιάστρια έχει αρχίσει σιγά - σιγά να μετρά και αρκετά "άκυρα" (δείτε εδώ αναλυτικά).

Από την άλλη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της Real Life, η Φαίη Σκορδά θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της για την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά καθώς αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστική.

Φαίη Σκορδά - Διακοπές

Οι τελευταίες πληροφορίες για τις διακοπές της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, βρίσκεται ήδη στο σπίτι της στη Σάνη, ένα υπέροχο εξοχικό που έχει συνδέσει με τις ομορφότερες αναμνήσεις της. Έτσι, στα τέλη Αυγούστου, η Φαίη Σκορδά θα επιστρέψει στην Αθήνα για την προετοιμασία της εκπομπής της.

Η αντίδραση της Σκορδά μετά την νέα συνεργασία

Μετά από τηλεοπτικό θρίλερ που εξελίχθηκε ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ) τελικά η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σταθμό του Αμαρουσίου αφού δεν τα έβρισκαν σχετικά με την εκπομπή που θα αναλάμβανε από τη νέα σεζόν. Τελικά λοιπόν, "έκλεισε" με τον ΣΚΑΙ και την Τετάρτη 27/7 βγήκε η επίσημη ανακοίνωση για την συνεργασία τους.

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της. Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η Φαίη Σκορδά αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, έκανε repost αναρτήσεις πρώην συνεργατών της και μη σχετικά με την μεταγραφή της μετά από πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1. Ωστόσο, και η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, στο προφίλ της στο Instagram έκανε repost από μόνη της την ανάρτηση του σταθμού.

Φαίη Σκορδά ΣΚΑΙ